Alege poziţiile sexuale în funcţie de fantezii!

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 14:34

Atunci când pui în practică o fantezie sexuală vrei să iasă scântei! Modul în care puneţi în scenă fantezia contează enorm. O poziţie de sex nepotrivită fanteziei,…
… vă va strica distracţia. Nu mă crezi? Să zicem că visezi să fii legată la ochi. Scopul este să  să te concentrezi pe celelalte simţuri în timpul sexului şi să te laşi posedată de iubitul tău. Cum poţi face asta dacă stai în picioare, cocoţată pe vreun perete sau deasupra lui. Încercând să îţi păstrezi echilibrul şi, respectiv, controlând mişcările, distrugi fantezia în care eşti legată la ochi şi te laşi pradă iubitului.

Aşadar, am putea spune că orice fantezie are o poziţie sexuală ideală, care îţi oferă plăcere maximă. Iată patru exemple care să te convingă!

Legatul la ochi

Fantezia în care tu eşti legată la ochi trebuie să se desfăşoare fără prea mult efort din partea ta. Alege orice variaţiune a poziţiei misionarului. Astfel, îl laşi pe el să preia controlul, iar tu te poţi bucura de senzaţiile pe care ţi le oferă atingerile sale. O alegere incitantă este cea în care îţi desfaci picioare larg, fără să îl cuprinzi şi îl laşi să se aplece deasupra ta, până îi simţi răsuflarea pe buze şi gât.

Dirty talk

Dacă îţi şopteşte vorbe murdare şi mai palpitant este să o facă cu buzele lipite de urechea ta. Încercaţi poziţia linguriţă, în care amândoi staţi pe o parte, iar el îţi întoarce capul cu mâna de deasupra, pentru a-ţi şopti vrute, dar mai ales nevrute. În plus, dacă sunteţi mai timizi, poziţia este ideală, căci nu există contact vizual, dar cel fizic e maxim!

Legatul la mâini

Dacă preferi să fii legată la mâini, cu siguranţă ar ajuta să aveţi un pat cu o tăblie de care el să te lege. În acest caz, încercaţi poziţia misionarului sau tu te aşezi pe burtă şi îl laşi să te penetreze din spate, în ambele cazuri ţinând mâinile imobilizate deasupra capului.

Desigur, mâinile le poţi ţine legate la spate, caz în care n-ar strica să îl laşi să  te pună cu faţa la perete, timp în care îţi ridică un picior în lateral şi începe penetrarea. Varianta de doggie style, în care te lipeşti cu pieptul şi capul de suprafaţa patului, ţinând mâinile legate la spate, este iarăşi foarte incitantă.

Spanking

Îţi place să te pălmuiască uşor în timpul sexului? Atunci ai două poziţii sexuale care transformă fantezia într-un deliciu: femeia deasupra şi doggie style. Când tu stai deasupra lui şi controlezi mişcarea, el te poate întărâta să te mişti mai repede, cu o palmă uşoară pe fese. Gestul  acesta poate transforma sexul deasupra lui într-o cursă în care îi demonstrezi că eşti în stare să îl domini, dar şi să îl satisfaci.

A doua alegere, doggie style, este pentru femeile mai supuse în pat. Din această poziţie spankingul îţi reaminteşte, dacă poziţia nu o face suficient, că el este şeful.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!