8 poziţii sexuale de Valentine’s Day

De Stela Moisescu, pe

Ziua Îndrăgostiţilor ne răsfaţă anul acesta pentru că o sărbătorim chiar în weekend. Ceea ce înseamnă că aveţi la dispoziţie o noapte magică în care să întâmpinaţi şi să sărbătoriţi…
… Valentine’s Day, fără grija vreunui ceas deşteptător.

Unica.ro îţi propune 8 poziţii de sex senzuale precum şi 8 piese de lenjerie sau accesorii care oferă sexului un plus de erotism, pentru a trăi o noapte magică împreună!

1. În timp ce el stă în şezut, cu picioarele încrucişate tu treci deasupra lui cu un picior care să-i înconjoare mijlocul şi altul pe care îl aşezi pe umărul lui. Poziţia este foarte intimă, pentru că vă puteţi privi şi atinge în voie. În privinţa atingerilor accesoriul sexy perfect este o pereche de mănuşi din dantelă cu care să-i cuprinzi faţa sau cu care să-l ţii strans de spate.

2. Din poziţia doggie style, iubitul tău îşi ţine un picior în lateral, drept. Astfel se intensifică forţa de penetrare, pentru că el are mai mult sprijin în podea. Accesoriul indispensabil este portjartierul. Iubitul tău te poate trage spre el ţinând cu mâinile de lenjeria sexy.

3. În timp ce iubitul tău stă culcat pe spate cu picioarele apropiate tu treci deasupra lui, cu faţa la el, stând în picioare cu genunchii flexaţi. Dacă ai o musculatură puternică a picioarelor poziţia este ideală. Controlezi perfect unghiul de penetrare şi ritmul, în timp ce iubitul tău se delectează cu imaginea pe care i-o oferi. Pentru un plus de erotism leagă o eşarfă de mâinile sau gâtul lui, în timp ce realizezi mişcarea.

4. În acestă poziţie trebuie doar să stai pe burtă cu picioarele întinse şi apropiate. Iubitul tău stă deasupra ta, sprijinindu-se pe braţe şi te va penetra uşor, în timp ce tu încordezi muşchii vaginali. Contactul va fi deosebit de intens, fiind stimulat şi punctul G. O doză de erotism îţi oferă o pereche de bikini decupaţi, pe care să o porţi în timpul penetrării.

5. Iubitul tău stă aşezat pe spate, cu picioarele apropiate. Tu treci deasupra lui şi îţi aşezi picioarele în exterior, de-a lungul picioarelor lui. Acum nu trebuie decât să-ţi arcuieşti spatele formând un unghi de 90 de grade cu trupul său. Astfel, vei pune presiune pe clitoris şi vei atinge orgasmul cu uşurinţă. Pentru un efect sexy poartă la gât un şirag de perle care să-ţi contureze sânii. Imaginea îl va năuci cu siguranţă.

6. Dacă vă place să fiţi ceva mai îndrăzneţi, din poziţia doggie style apleacă-te până atingi patul cu capul şi pieptul. Acest unghi îţi alungeşte şi îţi încordează vaginul, aşa că senzaţiile sunt mai intense pentru amândoi. Accesoriul ideal este o pereche de cătuşe, de care te poate ţine în timpul penetrării.

7. O poziţie deosebit de intimă este cea în care stai pe partea dreaptă şi ridici piciorul stâng uşor în aer. El stă în genunchi, având piciorul tău drept între genunchii săi şi lăsând piciorul tău stâng să-i înconjoare mijlocul pe partea stângă. Penetrare este adâncă, iar contactul vizual se face cu uşurinţă. Iubitul tău îţi poate stimula clitorisul cu mâna stângă şi îţi poate admira sânii, aşa că profită şi poartă un corset sexy, eventual decupat în zona bustului.

8. Poziţia misionarului este mult mai erotică dacă treci ambele picioare pe umerii lui, cu tălpile în dreptul cefei. Trucul pentru plăcere intensă este să ţii picioarele cât mai apropiate, căci favorizezi stimularea punctului G, afirmă sexologul Andra DeForest. Contactul vizual este de mare efect, aşa că poziţia are şi un strop de romantism, arată theorion.com. Nu uita de tocurile cui, care oferă o notă sexy ansamblului.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!