6 poziţii de sex în care poţi avea uşor orgasm

De Stela Moisescu pe

Regula spune că ai mai multe şanse să atingi orgasmul vaginal, dacă alegi poziţiile sexuale în care şi clitorisul tău este stimulat. Dacă nici ele te ajută, nu te descuraja…
… căci există şi alţi factori care îţi influenţează plăcerea din timpul sexului, cum ar fi poziţia picioarelor!

Multe femei experimentează senzaţii mult mai intense atunci când îşi apropie picioarele în timp ce fac sex. De ce?

Picioarele apropiate îţi permit să îţi încordezi mai bine muşchii pelvieni, lucru care contribuie la apariţia şi intensitatea unui orgasm. Tocmai de aceea sexologii îţi recomandă şi exerciţiile Kegel! Mai apoi, picioarele apropiate îţi îngustează pereţii vaginului, aşa că penisul iubitului tău va atinge mai multe puncte sensibile, inclusiv punctul G.

Aşadar ai toate motivele să încerci cele 6 poziţii sexuale cu picioarele apropiate de mai jos!

1. Stai în poziţia doggie style, cu diferenţa că îţi apropii genunchii şi îţi lipeşti pieptul de pat, lăsând mâinile pe lângă corp. Ai opţiunea sexy de a duce mâinile la spate pentru ca iubitul tău să le prindă. El se apleacă deasupra ta pentru a te penetra, iar din acel unghi are toate şansele să îţi atingă punctul G.

2. O poziţie extrem de eficientă pentru a-ţi ţine picioarele strâns apropiate este poziţia linguriţă. Când stai pe o parte ai mai multe variante de poziţionare a picioarelor. Le poţi îndoi, astfel încât să stai cu genunchii la piept, le poţi lăsa întinse sau le poţi încrucişa. Nu uita să îţi arcuieşti spatele şi poţi porni într-o cursă uşoară până la orgasm.

3. Dacă îţi place să stai deasupra lui, o poţi face şi cu picioarele apropiate. Când stai în poziţia normală deasupra iubitului tău nu trebuie decât să îţi ridici genunchii pe abdomenul lui, având grijă să laşi tălpile pe lângă corpul lui. Te vei putea mişca cu uşurinţă dacă te sprijini în vârfuri, iar iubitul tău îţi ridică posteriorul cu mâinile.

4. Tot deasupra lui te poţi „servi” de iubitul tău în modul următor: aşează-te pe el, dar cu spatele. Vei sta cu posteriorul, astfel încât el să te poată penetra şi vei ţine picioarele întinse şi apropiate între picioarele lui. Mai departe, îţi aşezi palmele pe pat, de o parte şi de alta a iubitului tău, un pic mai în spate, pentru a te putea sprijini în palme când te mişti. Iubitul tău are mâinile libere, aşa că te poate mângâia pe sâni sau îţi poate mişca şi el şoldurile.

5. O altă poziţie în care stai cu picioarele apropiate, este cea în care te aşezi pe spate cu picioarele întinse, iubitul tău stă deasupra ta şi te penetrează, în timp ce se sprijină în palme sau coate. Pentru ca strânsoarea să fie şi mai puternică, iubitul îşi poziţionează picioarele în lateralul picioarelor tale şi ţi le strânge în timp ce te penetrează. Poziţia este ideală şi în cazul în care iubitul tău este mai slab dotat.

6. Desigur, poţi încerca şi inversa poziţiei de mai sus: atunci când stai întinsă pe pat, cu picioarele apropiate, dar pe faţă. Astfel, iubitul tău te penetrează din spate, având mai multe şanse să îţi atingă punctul G.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro