Top 3 poziţii sexuale care te ajută să slăbeşti

De Stela Moisescu, pe

Ştiai că poţi arde până la 200 de calorii făcând sex timp de 30 de minute într-o poziţie antrenantă? În continuare, afli care sunt cele mai eficiente poziţii sexuale,…
… dacă vrei să scapi de kilogramele în plus!

1. Sex în picioare

Poziţiile sexuale în picioare te ajută cel mai mult să slăbeşti pentru că îţi antrenează aproape tooate grupele de muşchi.

Varianta 1: iubitul tău stă în picioare, iar tu te aşezi la el în braţe, cu picioarele încolăcite în jurul lui. Astfel, îţi tonifiezi braţele şi muşchii abodminali.

Varianta 2: staţi în picioare faţă în faţă, iar tu ridici un picior, pentru ca el să te poată penetra. Poziţia îţi lucrează muşchii picioarelor şi pe cei ai spatelui.

Varianta 3: staţi în picioare, tu cu spatele la el. Ţine genunchii uşor îndoiţi şi picioarele depărtate, iar braţele le poţi întinde, pentru a te sprijini de un perete. Astfel, nicio grupă de muşchi nu se va odihni în timpul sexului!

2. Femeia deasupra

Când stai deasupra iubitului tău, fii sigură că vei arde câteva calorii! Desigur, trebuie să-ţi iei rolul în serios şi să te mişti liber!

Varianta 1: în loc să stai cu genunchii pe pat, sprijină-te în tălpi când stai deasupra iubitului tău. Mai apoi, mişcă-te în sus şi în jos. Această poziţie te ajută să arzi foarte multe calorii şi îţi lucrează gambele şi coapsele!

Varianta 2: roagă-l pe iubitul tău să stea întins, cu posteriorul la colţul patului şi picioarele atârnând pe podea, iar tu rămâi în picioare şi aşează-te deasupra lui. Astfel, în timpul mişcării execuţi de fapt nişte genoflexiuni, care sigur vor face minuni pentru picioarele şi posteriorul tău.

Varianta 3: stai deasupra lui în poziţia clasică, dar întinde un picior în spate. Astfel, vei putea efectua fandări în timp ce te mişti, care sigur te vor face să arăţi mai suplă, pentru că îţi lucrează muşchii membrelor, abdominalii şi posteriorul. Nu uita să schimbi picioarele! Poziţia este ideală dacă petreci mult timp stând pe scaun la birou.

3. Doggie style

Poziţia doggie style devine un bun exerciţiu pentru slăbit, dacă îţi arcuieşti spatele şi te sprijini cu palmele de un perete. În timpul mişcării, împinge-te cu mâinile în perete şi întinde spatele cât mai mult. Astfel, trunchiul, braţele şi bustul sunt intens lucrate.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!