Poziţii sexuale care îl fac să fie dependent de tine

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Luni, 21 august 2017, 13:26

Tentează-l să vrea mai mult şi mai mult la sfârşitul fiecărei partide de sex! Cum? Alegând poziţii sexuale cu un efect pur şi simplu magic, care îl atrag în plasa ta.
Iată care sunt poziţiile de sex care îi provoacă dependenţă… de tine!

În al nouălea cer

Sexul în picioare sigur îi va provoca senzaţii tari. Spiritul său aventurier este pe deplin satisfăcut de o poziţie „la înălţime”, care îi permite să-şi folosească toată forţa. Îi creşte adrenalina pentru că se poate desfăşura în voie. Aşa că uită de comoditate şi sari la el în braţe, din picioare! Încearcă poziţia în care îţi încolăceşti picioarele în jurul lui, iar mâinile le ţii după umerii lui. Astfel, posteriorul şi coapsele tale sunt expuse atingerilor lui. El controlează mişcările şi te manevrează într-un mod foarte erotic. Pentru a-l vrăji cu totul nu uita să-l săruţi cu pasiune!

Festin pentru ochii lui

O altă poziţie cu care îi încânţi privirea şi simţurile este aceasta: roagă-l să stea pe un scaun fără braţe. Tu te vei aşeza deasupra lui. Rămâi cu tălpile pe podea, pentru a te putea mişca în voie. Astfel, eşti sexy şi vulcanică, fără să depui mari eforturi. Din această poziţie amândoi aveţi mâinile libere să exploraţi… În plus, îl vrăjeşti sigur, dacă te uiţi în ochii lui şi îi şopteşti ceva indecent.

Tachinare erotică

Tachinarea este cea mai puternică armă cu care să îţi seduci iremediabil iubitul. Cu poziţia de sex potrivită îl poţi tachina într-un mod foarte erotic.

Una dintre variante ar fi să stai în poziţia misionarului, dar să îţi urci picioarele pe umerii lui. Mai departe trage-l de şolduri spre tine, iar când îl vezi că se apleacă pentru a te penetra mai profund împinge-l uşor cu picioarele. Faptul că întâi îl chemi spre tine, iar mai apoi îl respingi, îi dă o stare de exaltare, de care sigur va deveni dependent.

O altă variantă de poziţionare este şi aceasta: roagă-l să stea în şezut, cu picioarele întinse şi să se lase uşor pe spate, sprijinindu-se în mâini. Tu repeţi mişcarea, doar că te aşezi cu picioarele deasupra lui şi te apropii de el, astfel încât să te poată penetra. Poziţia îl imobilizează pe el având în vedere că stai peste bazinul lui. Îl tachinezi într-un mod foarte eficient pentru că îi dai senzaţia că nu poate face nimic, iar plăcerea lui depinde doar de tine.

Instincte animalice

Poziţia doggie style este preferata bărbaţilor pentru că are un iz barbaric, care le scoate la iveală cele mai ascunse fantezii. Mulţi bărbaţi îşi înfrânează instinctele animalice în pat din dorinţa de a rămâne tandri şi gentili cu partenera. Iubitul tău îţi va fi însă recunoscător, dacă, ocazional, puneţi în scenă o poziţie sexuală vulcanică. Doggie style este varianta perfectă. Tu stai sprijinită în mâini şi genunchi, iar el te penetrează din spate. Poziţia îi permite să te penetreze profund şi are ocazia să te privească într-o postură foarte sexy şi indecentă.

Ce-ar trebui să ştii este că s-au efectuat studii care demonstrează că doggie style este poziţia ideală şi pentru femei! Unghiul de penetrare este favorabil pentru că îţi stimulează intens punctul G. În plus, şi clitorisul tău este atins în mod involuntar. Deci ai mari şanse să atingi orgasmul la unison cu iubitul tău.

Dă click şi află cum să aveţi orgasm în mod simultan!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!