Cele mai noi poziţii sexuale care înnebunesc bărbaţii

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 14:34

Ce gen de poziţii sexuale înnebunesc bărbaţii? Mergi de fiecare dată la sigur, dacă îţi surprinzi iubitul cu poziţii care îi oferă o imagine foarte sexy, cele in care penetrarea este profundă şi care îi permit
să-ţi ghideze şoldurile, pentru a controla ritmul mişcărilor. Poziţia doggie style îndeplineşte aceste criterii, motiv pentru care ea ocupă locul 1 în topul preferinţelor masculine. Numai că orice lucru bun îşi pierde farmecul, dacă se petrece în exces. Există şi alte poziţii sexuale care pun bărbaţii pe jar pe şi care îndeplinesc criteriile de mai sus.

Iată cinci propuneri noi de poziţii sexuale, care promit să-l înnebunească de plăcere pe iubitul tău!

1. Această poziţie este incredibil de senzuală, iar el are acces cu mâinile pe sânii şi posteriorul tău în egală măsură! Tu stai pe o parte cu piciorul de deasupra îndoit şi cel de dedesubt întins. Iubitul tău se va poziţiona între picioarele tale, astfel încât să te poată penetra. Pentru o penetrare cât mai profundă, roagă-l să-ţi ridice piciorul de deasupra pe pieptul sau umărul său.

2. Dacă vrei să-l provoci într-un mod foarte spontan şi indecent, începeţi sexul din picioare. Invită-l să te penetreze din spate. Poţi da o alură foarte sexy poziţiei, dacă îl rogi să îţi ridice un picior în lateral, în timp ce tu te sprijini cu mâinile de un perete. La fel de sexy este să pui un scaun rezemat cu spătarul de perete, pentru ca tu să îţi aşezi un picior pe el. Astfel, îi oferi iubitului mai mult acces, dar şi o privelişte sexy.

3. În cazul în care vrei ca poziţia de sex să-l incite foarte tare vizual, e simplu: aşează-te deasupra lui. Pentru a-i oferi un adevărat show erotic, alternează momentele în care stai aplecată spre el cu cele în care te laşi pe spate. În prima variantă îţi poţi lipi clitorisul de bazinul lui, iar în cea de-a doua punctul tău G este stimulat. Cu siguranţă va fi încântat să te vadă în extaz.

4. Tot deasupra lui, dar de data aceasta cu spatele la el! Ţine-ţi picioarele apropiate, cu tălpile între picioarele lui şi roagă-l să-ţi susţină posteriorul cu mâinile. Că să-i fie mai comod, se poate poziţiona în şezut, cu spatele sprijinit de un perete. Această poziţie îi permite să te atingă şi să te ghideze după bunul său plac, aşa că îl va incita cu siguranţă.

5. O altă poziţie incitantă pentru bărbaţi, care le permite să domine este şi aceasta: stai întinsă pe faţă, dar sprijinită în coate. Arcuieşte-ţi spatele şi ridică uşor posteriorul, pentru ca iubitul tău să te poată penetra. Te poţi sprijini în tălpi sau genunchi pentru a te mişca la unison cu el.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!