6 poziţii sexuale care îţi asigură orgasmul (I)

De Stela Moisescu, pe

Orgasmul este şi pentru tine invitatul de onoare, dar care se lasă îndelung aşteptat? Convinge-l să-şi facă apariţia de câte ori pofteşti, cu ajutorul următoarelor poziţii sexuale!

Iată şase poziţii sexuale din care orice femeie poate avea orgasm!  

Poziţia 1: Femeia deasupra

Iată cum trebuie să stai deasupra lui, pentru a fi sigură că atingi climaxul. Secretul este să îi atingi pelvisul cu clitorisul şi să stai în echilibru. Când te asiguri că există contactul între clitoris şi pelvis arcuieşte-ţi bine spatele. Un truc care te va ajuta este să-ţi rogi iubitul să îşi ridice braţele cu palmele orientate spre tine pentru ca tu să-l poţi apuca de mâini, trecând degetele tale printre degetele lui. Aşa ai un punct de sprijin şi te poţi mişca cu uşurinţă înainte şi înapoi.

Poziţia 2: În braţele lui

O poziţie din care ajungi sigur la orgasm este cea în care te aşezi în poala lui, chit că el stă pe pat cu spatele sprijit de perete sau pe un scaun. Tu stai deasupra lui şi controlezi ritmul penetrării. Poziţia te avantajează pentru că clitorisul tău îi atinge abdomenul în timpul mişcării. În plus, el îţi poate dezmierda sânii buzele şi limba sau îţi poate apuca posteriorul cu mâinile, ajutându-te să te mişti.

Poziţia 3: În picioare, cu spatele la el

Cu faţa la un birou, dulap sau perete, îl vei lăsa pe iubitul tău să te penetreze din spate, după ce te apleci uşor pentru ca el să îţi atingă punctul G cu penisul. Suprafaţa din faţa ta îţi serveşte drept punct de sprijin. Maximizezi şansele de a atinge orgasmul dacă iubitul tău îţi atinge cu o mână clitorisul în timp ce îţi mângâie sânii cu cealaltă. Tu realizezi mare parte din mişcare din această poziţie, aşa că poţi alege ritmul tău preferat.

Poziţia 4: Cu picioarele încrucişate

O poziţie care promite să îţi stimuleze simultan punctul G şi clitorisul este aceasta! Iubitul tău stă pe o parte, iar tu te aşezi pe spate, cu picioarele uşor ridicate şi trunchiul perpendicular pe trupul iubitului tău. Din această poziţie îţi treci un picior între picioarele iubitului tău, iar pe celălalt deasupra lui. Scopul este să ai piciorul său de deasupra între picioarele tale, căci aşa ai parte de o stimulare a clitorisului şi a întregii zone pelviene. Mai departe iubitul tău îşi orientează trunchiul astfel încât să se mişte cu uşurinţă când te penetrează.  

Poziţia 5: Poziţia misionarului

Orgasmul nu are cum să nu apară atunci când iubitul tău stă deasupra ta, proptindu-şi pelvisul pe clitorisul tău. Dacă se mişcă uşor, păstrând contactul, timp în care se sprijină în mâini vei atinge cel puţin culmile plăcerii clitoridiane.

Poziţia 6: Doggie-style

O altă poziţie ce asigură orgasmul este cea în care stai culcată pe faţă şi ai grijă să îţi pui o pernă mai mică sub pelvis, lucru care provoacă o stimulare a clitorisului. Iubitul tău te va penetra din spate, lăsându-şi greutatea pe tine sau sprijinindu-se în maini. Dacă îţi apropii picioarele îl vei simţi într-un mod mai intens pe iubitul tău înăuntrul tău, iar orgasmul este ca şi venit.

Iată mai multe poziţii care permit stimularea clitorisului şi îţi măresc şansele de a atinge orgasmul!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!