Sex: 3 poziţii pe care sigur nu le-ai încercat

De Amelia Matei, pe

Majoritatea cuplurilor au câteva poziţii preferate pe car ele repetă până când sexul devine o rutină. Încearcă diseară una din aceste trei poziţii pe care sigur nu le-ai mai încercat.

Poziţia 68

Dacă iubitului tău îi place să-ţi facă sex oral, aceasta este poziţia ideală,uşoară, confortabilă şi foarte bună pentru un orgasm exploziv. El se întinde pe spate cu o pernă sub cap, iar tu te aşezi deasupra lui, cu picioarele desfăcute, aşa încât zona ta genitală să fie chiar deasupra gurii lui. Apoi te laşi pe spate până când ajungi să te sprijini cu spatele pe pieptul şi abdomenul lui.
Pentru ca sexul să fie plăcut, amândoi trebuie să staţi cât mai comod. Nu uita de perna confortabilă de sub capul lui, altfel nu va reuşi să menţină poziţia prea mult timp.

Amazoana

Este o poziţie rezervată nopţilor sălbatice, foarte excitantă pentru amândoi, fiindcă permite o penetrare mai adâncă decât alte poziţii.
El se aşază pe spate şi îndoaite genunchii cu tălpile ridicate de pe sol. Tu te aşezi între picioarele lui, sprijinindu-te cu vârfurile picioarelor pe sol. Este o poziţie cu femeia deasupra, doar că picioarele lui sunt îndoite. Astfel, tu nu trebuie să faci un efort prea mare, ajunge doar să te legeni înainte şi înapoi pentru ca penisul lui să-ţi stimuleze punctul G.

Acrobatul

În ciuda denumirii, este o poziţie foarte uşoară, dar şi foarte excitantă pentru tine fiindcă îi permite lui să-ţi stimuleze clitorisul cu degetele. El se întinde pe spate, iar tu te aşezi deasupra lui cu picioarele depărtate şi cu spatele către el. Apoi te laşi pe spate până când ajungi să te sprijini cu spatele de pieptul lui.
Avantajula cestei poziţii este că el poate să-ţi mângăie tot corpul, de la sânii până la abdomen, interiorul coapselor şi, evident, clitorisul.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!