În câte feluri poţi să faci sex în baie

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Luni, 21 august 2017, 13:10

Din toate camerele, baia este singura în care chiar avem parte de intimitate. Iar intimitatea capătă un sens special dacă aduci sexul în baie.

Înainte, în timpul sau după duş sunt sigură că nu ai încercat poziţiile sexuale de mai jos, adică cele mai bune poziţii sexuale pentru sex sub duş sau în cadă. Dacă le-ai încercat sau dacă ai alte idei, povesteşte-ne şi încercăm şi noi!

Sugestiile sunt poziţii mai puţin folosite, deci, mai provocatoare. Nu avea rost să-ţi povestesc despre cunoscutul sex în picioare sub duş sau pe marginea căzii când tu stai în poala lui.

 

Cele mai bune poziţii pentru sex în baie

Caracatiţa

Iubitul te ridica şi te sprijină de perete. Tu îţi încolaceşti picioarele pe şoldurile lui şi mâinile după gât. Ritmul şi intensitatea le controlează mai mult el, pentru că te penetrează din faţă, te ţine de şolduri şi tu ai mai puţină libertate de mişcare. Puteţi varia poziţia dacă mâinile le ţii pe chiuvetă şi ajungeţi la poziţia Tronul, despre care afli mai multe din articolul Top 5 poziţii sexuale din Kamasutra.

Doggy pe chiuvetă

Dacă îţi place poziţia Doggy style, atunci când staţi amândoi în faţa oglinzii din baie şi te îmbrăţişează, apasă-i zona intimă cu fesele. O să înţeleagă, sper, imediat mesajul. Vei sta aplecată cu mâinile sprijinite pe chiuvetă, iar el te va penetra ţinându-te de şolduri. Bonusul de nota 10 pentru poziţia asta este că vă vedeţi reacţiile de plăcere în oglindă.

Misionarul din cadă

Dacă aveţi o cadă încăpătoare şi comodă, pune un prosop gros în ea, dă drumul la apă însă mai puţină şi faceţi dragoste în poziţia Misionarului dacă este confortabil pentru tine. Ar fi interesant să încercaţi şi poziţia Împărăteasa, despre care afli totul din articolul Poziţii sexuale pentru nopţi călduroase.

 

Sex pe maşina de spălat?

Am citit şi auzit, mai în glumă mai în serios, că sexul pe maşina de spălat este orgasmic la propriu când maşina spală. Secretul este ca bărbatul să penetreze mai intens când maşina abia se mişcă şi încet când maşina se mişcă puternic la rotaţia maximă. Vibratiile transmise de şi penetrarea se pare că au adus multe femei la orgasm.

Epilare reciprocă?

Tot din ciclul ,,ce se mai aude prin târg”, se pare că epilarea reciprocă este unul dintre noile obiceiuri intime, sexy şi amuzante dacă nu vreţi să ascundeţi nimic unul faţă de celălalt. Asta şi la propriu, şi la figurat. Deci, cu aparatul de ras, crema sau un gel special pentru pielea sensibilă, vă epilaţi reciproc zona intimă, faceţi duş şi apoi, ,,testaţi” zona cu o partidă de sex oral.

O să pui şi tu sugestiile în aplicare?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!