5 poziţii pentru sex anal

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Luni, 21 august 2017, 13:10

Pentru a te bucura de sex anal, poziţia contează enorm. Cum ştii că ai ales poziţiile potrivite pentru sex anal? Ele trebuie să îndeplinească trei condiţii:…
… să îţi permită ţie să stai relaxată, lui să te penetreze dintr-un unghi cât mai natural şi să primeşti stimularea alternativă a clitorisului.

Cea mai asociată poziţie cu sexul anal este doggie style. Poziţia nu este recomandată însă începătorilor care trebui să comunice şi să îşi ofere unul altuia feedback pentru a găsi împreună plăcerea experienţei.

Iată cinci poziţii pentru sex anal, prezentate în ordinea „dificultăţii” lor!

Poziţia misionarului

Atunci când el stă deasupra ta, iar tu cu genunchii la piept (departaţi, nu apropiaţi) amândoi aveţi libertate de mişcare, dar fără să faceţi foarte mult efort. În plus, aveţi contact vizual şi puteţi comunica doar din priviri. El se poate sprijini pe picioare, iar cu mâinile sau cu o jucărie erotică îţi poate atinge clitorisul, căci stimularea alternativă este foarte importantă. Poţi plasa o pernă sub posterior, pentru a găsi cel mai bun unghi de penetrare.

O altă variantă este să stai cu un picior ridicat pe umărul lui, iar cu celălalt sprijinit pe pat.

Poziţia linguriţă

Poziţia este şi ea facilă pentru că permite mai multe unghiuri de penetrare, fără să schimbaţi practic poziţia. De aceea, pentru a descoperi plăcerea sexului anal, sexologii îţi recomandă să te aşezi pe o parte, dar cu genunchii la piept, nu cu picioarele drepte.

O altă variantă este ca iubitul tău să îţi ridice cu o mână piciorul de deasupra. Între timp tu ai mâinile libere să îţi atingi clitorisul, fără strop de efort.

Poziţia doggie style, dar culcat

O variantă acceptată a poziţiei doggie style pentru începători este cea în care stai culcată pe burtă. Pentru a fi complet relaxată şi a-i permite iubitului tău să te penetreze cu uşurinţă nu trebuie decât să plasezi o pernă sub abdomenul tău inferior. În acest fel clitorisul tău va fi şi el stimulat.

Poziţia doggie style

Abia atunci când aţi descoperit plăcerea sexului anal în poziţiile mai cuminţi, puteţi încerca şi poziţia doggie style. Sexologii îţi vând un pont. Ţine picioarele uşor depărtate şi lasă-l pe iubitul tău să îngenuncheze între picioarele tale. În acest fel el te ţine de mijloc, iar tu ai mai mult control în mişcare.

Poziţia femeia deasupra

Cea mai dificila poziţie în care poţi face sex anal este cea în care tu stai deasupra, pentru că trebuie să te mişti şi, implicit, te încordezi, ceea ce poate face experienţa sexului anal una neplăcută. Totuşi, poţi sta deasupra şi te poţi simţi bine chiar, dacă îţi aşezi genunchii de o parte şi de alta a lui şi te apleci până îţi lipeşti bustul de pieptul lui. În acest timp el se poate mişca şi te poate penetra. Pentru un unghi mai bun de penetrare te poţi apleca doar uşor, sprijinindu-te cu palmele în pat. Stând aplecată favorizezi şi stimularea clitorisului de abdomenul său inferior.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!