8 poziţii din care un bărbat poate face sex oral

De Stela Moisescu pe

În materie de sex oral făcut unei femei bărbaţii ştiu două poziţii: cea în care tu stai aşezată pe spate sau cea în care el stă aşezat pe spate. Posibilităţile sunt însă infinite!

Dacă te-ai plictisit de variantele clasice, iată opt poziţii din care iubitul tău îţi poate face sex oral.

Sunt inedite, uşor de pus în practică şi garantează acces direct pentru plăceri sublime!

1. Pentru femeile care au orgasm mai degrabă cu picioarele apropiate această poziţie este ideală. Aşează-te pe spate şi ridică picioarele în aer, fără să le îndepărtezi. Le poţi cuprinde cu braţele pentru mai multă comoditate. Iubitul tău stă aşezat pe burtă şi îţi oferă plăcere dintr-o poziţie foarte comodă şi pentru el.

2. Pentru această poziţie ai nevoie de un scaun cu braţe. Te vei sprijini cu spatele de spătar şi îţi vei aşeza fiecare picior pe câte un braţ, în timp ce iubitul tău îngenunchiază în faţa ta.

3. O poziţie din care iubitul tău are foarte mult acces, este cea în care stai în picioare, dar cu un picior aşezat pe pat sau pe o canapea. Iubitul tău va sta între picioarele tale, ori în genunchi, ori în şezut, în ambele cazuri cu o pernă sub el.

4. Stai aşezată pe pat, pe o parte şi cu piciorul de deasupra îndoit, astfel încât să stai cu talpa pe celălalt picior. Iubitul tău stă şi el pe o parte, dar perpendicular pe trunchiul tău.

5. Aşează-te în poziţia doggie style, dar cu posteriorul cât mai aproape de marginea patului. Iubitul tău va sta în şezut cu spatele sprijinit de marginea patului şi cu capul pe spate, astfel încât să aibă acces la zona ta intimă.

6. Roagă-l pe iubitul tău să se aşeze comod pe spate, pe pat, cu două perne sub cap. Ma apoi tu te aşezi cu spatele pe trupul lui, cu picioarele orientate spre capul lui şi te poziţionezi astfel încât el să te poată stimula. Îţi poţi lăsa capul să cadă între picioarele sale în timp ce te bucuri de senzaţii.

7. O poziţie inedită este următoarea: în timp ce iubitul tău stă pe jos, în genunchi cu faţa la pat, tu stai pe pat, pe spate şi îţi ridici bazinul, astfel încât el să te poată stimula. Te poţi sprijini cu picioarele de marginea patului, iar el îţi poate susţine şoldurile cu mâinile pentru mai multă siguranţă.

8. Iubitul tău stă aşezat pe spate, cu capul la marginea patului. Tu stai în picioare deasupra lui. Dacă patul este prea jos, poţi îndoi uşor picioarele în timp ce le sprijini de marginea patului. În plus, îţi poţi folosi mâinile pentru a-i mângâia pectoralii şi pentru a-i semnala când te simţi cel mai bine.

Află căile subtile prin care îl poţi învăţa pe iubitul tău să îţi facă sex oral!
Foto:
Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro