Reinventează poziţiile clasice de sex!

De Stela Moisescu, pe

Unele poziţii de sex clasice au nevoie de mici artificii pentru a te face să tremuri de plăcere. Aşadar, nu ezita să încerci următoarele poziţii de sex inspirate din „clasici”…
… şi adaptate pentru plăcerea ta.

Poziţia misionarului reinventată

Noi îţi propunem trei variante ale poziţiei misionarului menite să vă dea un plus de satisfacţie.

1. Foloseşte o pernă în timpul partidei de sex. Aşează-te pe spate şi pune perna sub posterior. În acest fel bazinul tău va fi mai ridicat faţă de restul corpului. Avantajul? O penetrare mult mai profundă şi o stimulare mai intensă a clitorisului.

2. Aşează-te pe spate şi pune picioarele pe umerii lui. În acest fel, îţi poţi încorda mai uşor muşchii vaginului. Roagă-l pe iubitul tău să te stimuleze clitoridian. Din această poziţie îi va fi foarte uşor. Această adaptare a poziţiei misionarului are avantajului unei privelişti senzuale, care lipseşte variantei originale.

3. Aşează-te pe spate şi ţine genunchii la piept. Iubitul tău se va sprijini cu mâinile de genunchii tăi şi va controla total ritmul si adâncimea penetrării, iar tu îl poţi privi în toată splendoarea sa. Poziţia adaptată este perfectă pentru femeile care adoră să fie dominate.

Poziţia „femeia deasupra” reinventată

Iată două adaptări ale poziţiei „femeia deasupra” care vă oferă senzaţii nebănuite.

1. Pentru a realiza această poziţie ai nevoie de un scaun cu spătar. Iubitul tău se va aşeza pe scaun, iar tu, ai ghicit, deasupra lui. Cu picioarele pe podea, vei avea un punct de sprijin atunci când te mişti după pofta inimii. În plus, faptul că el stă în şezut, permite un mai bun contact fizic între voi doi. Stimularea sânilor şi a clitorisului se petrece natural, în timpul mişcării.

2. Iubitul tău stă aşezat pe spate cu picioarele întinse. Tu te poziţionezi deasupra lui, cu picioarele peste pieptul lui, astfel încât, tălpile tale să se odihnească în dreptul umerilor lui. În această poziţie nu e necesar să te mişti foarte mult, aşa cum o faci în poziţia originală. Secretul plăcerii este să-ţi încordezi cât mai tare muşchii vaginului.

Poziţie „doggie style” reinventată

Roagă-l pe iubitul tău să se aşeze în genunchi, cu un picior în faţă, precum o face un bărbat când cere în căsătorie o femeie. Mai departe, aşează-te în clasica poziţie doggie style şi întinde-ţi uşor piciorul în spate, pe sub piciorul său pe care îl sprijină cu talpa în podea. În rest, roagă-l să-şi folosească mâinile pentru a-ţi mângâia clitorisul ori sânii.

Poziţia „linguriţă” reinventată

Poţi adapta şi poziţia linguriţă astfel încât să aibă şi mai multă senzualitate. Staţi pe o parte lasă-l să-ţi ţină piciorul din exterior cu mâna sau foloseşte-l tu ca să-i cuprinzi piciorul său din exterior. Ultima variantă te ajută să te mişti şi mai liber sub atingerile lui.

Poziţie 69 reinventată

Încercaţi poziţia 69 pe o parte. În acest fel stimularea poate fi realizată mai uşor, reuşind să vă concentraţi mai bine şi pe a da şi pe a primi plăcere.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!