Recapătă-ţi pofta de sex în 5 paşi!

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Luni, 08 mai 2017, 15:34

Orice bărbat se simte iubit şi apreciat atunci când iubita lui iniţiază partidele de sex şi îi arată prin toţi porii că îl doreşte. Lipsa chefului deteriorează relaţia voastră,…
… nu pentru că treceţi printr-o perioadă de abstinenţă,  deci plăcerea fizică se reduce drastic. Deteriorarea se produce pentru că vă îndepărtaţi la nivel emoţional, oricât de mult aţi susţine că sexul este doar o mică parte din relaţia voastră.

Multe sfaturi pornesc de la activităţile realizate în doi, însă pentru a-ţi recăpăta pofta de sex, e important să te analizezi întâi pe tine.

1. Află care este cauza pentru care nu mai ai chef de sex

Nu doar stresul cotidian contribuie, ci şi lipsa atracţiei faţă de partenerul tău. De aceea, trebuie să lucrezi pe două fronturi, cel din urmă fiind mai dificil. Îţi aminteşti că la început, indiferent cât de extenuată erai, o simplă atingere din partea lui şi îţi reveneai brusc? Este normal ca atracţia să se mai stingă, dar nu de tot. Vorbeşte cu iubitul tău şi vedeţi care sunt modurile prin care puteţi readuce pasiunea în cuplu.

2. Fă o schimbare de look

Putem compara efectele benefice ale schimbării de look cu cele ale sexului. Iată cum poţi câştiga pe ambele planuri. Ai grijă ca schimbarea să nu fie forţată. Schimbă nuanţa părului sau forma tunsorii, astfel încât să te facă să te simţi sexy… nu diferit. Și pentru ca efectul să fie maxim, nu uita de tratamentele cosmetice de înfrumuseţare. Chiar şi o sesiune de masaj îţi va îmbunătăţi starea de spirit.

3. Trezeşte-ţi simţurile

Simţurile tale sunt amorţite, dar le poţi trezi la viaţă dacă îţi dai interesul. Cu un simplu click poţi intra într-un sex shop online, unde găseşti mai multe tipuri de afrodisiace. Sigur îţi va face unul cu ochiul.  Ce zici de un parfum cu feromoni, un ulei de masaj sau lumânări parfumate? Răsfaţă-te cu astfel de produse, şi mizează, dacă nu pe efectul lor garantat, măcar pe efectul de placebo. Vei simţi o diferenţă!

4. Apelează la stimuli erotici

Poţi creea momente de pasiune în doi apelând la câţiva stimuli erotici care îţi redau acea atitudine sexy, chiar şi după o zi extenuantă. Pentru a avea chef de sex, trebuie să te stimulezi ca atare! Încearcă un film, o carte sau o fantezie erotică.

Reprezentanţii sexului opus ştiu că imaginile incită nu doar ochiul, ci şi mintea. Aşa că nu ar strica să încerci şi tu un film destinat adulţilor. Cele mai accesibile surse, dar şi private, sunt site-urile cu conţinut sexual. In interiorul lor găseşti mai multe secţiuni în funcţie de preferinţe: poate vrei să urmăreşti un cuplu, un menaje a trios sau un scenariu ce include un fetiş, cum ar fi legatul la ochi.

Dacă nu eşti fana imaginilor cu conţinut explicit, încearcă un roman siropos, presărat cu scene erotice. Povestea de dragoste aşternută pe hârtie te poate determina să acorzi mai multă atenţie relaţiei tale, iar scenele de sex descrise vor face deliciul cărţii.

Atunci când n-ai nicio sursă de inspiraţie la îndemână, poţi oricând să apelezi la propria imaginaţie. Oare câte femei se pun în pat seara târziu şi cutreieră cu gândul pentru a-şi descoperi cele mai ascunse fantezii sexuale? Adesea, câştigă bătălia din prima gândurile despre câte lucruri avem în ziua următoare de făcut.  Dacă tu nu te întrebi ce ţi-ar trezi cheful de sex, slabe şanse sunt să îţi recapeţi apetitul sexual.

5. Fă din sex o prioritate

În general, laşi baltă sexul pentru că apare un element neprevăzut care necesită atenţia ta. Trebuie să îi ajuţi pe părinţi cu cumpărăturile, trebuie să ajungi mai repede la muncă, trebuie să o iei pe sora ta de la aeroport… Nici nu ştii cum trece timpul, iar viaţa voastră sexuală coboară în lista de priorităţi. Învaţă să spui „Nu!” în anumite situaţii, oricât de vinovată te-ai simţi. Mai mult, acordă sexului importanţa sa. Nu, sexul nu este o pierdere de timp, un lux pe care cu greu ţi-l permiţi. Dacă eşti mereu pe fugă, consultă ghidul pentru sex rapid!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!