De ce se plâng femeile când vine vorba de bărbaţii lor?

De Mia, pe

Este adevărat, femeile se plâng ceva mai mult decât partenerii lor de viaţă în general. Când se întâlnesc cu prietenele povestesc şi despre relaţiile de cuplu care nu le sunt tocmai pe plac, motivele fiind diferite, depinzând de tipul de relaţie – serioasă, la început, căsătorie şi aşa mai departe. Iată care sunt principalele lucruri de care se plâng femeile:

Mama lui

Mama soacră, poamă acră. Aşa se spune din popor şi nu degeaba. Puţine sunt cazurile în care soţia se înţelege bine cu mama lui, mai ales dacă aceasta îşi bagă nasul destul de mult în mariajul celor doi. Dacă şi tu te numeri printre femeile care nu se înţeleg bine cu mama iubitului, fă bine să nu te plângi prea mult de ea în faţa lui şi mai bine încearcă s-o aduci de partea ta.

Lipsa de respect

Ţelurile sale sunt foarte importante şi mereu face tot posibilul să le atingă. Poate nu îşi dă seama sau nu aţi discutat destul despre acest subiect, însă când vine vorba de obiectivele tale, pentru el nu mai sunt la fel de importante. Certurile în cuplu pornesc şi de la faptul că partenerii nu se susţin reciproc.

Fosta iubită

Aproape orice femeie se simte ameninţată atunci când iubitul păstrează o legătură de prietenie cu fosta iubită. Nu înţelegi de ce ar mai vrea să mai discute cu ea, având în vedere că relaţia lor s-a terminat, însă acum sunt amici şi chiar ies în oraş câteodată.
Citeşte continuarea articolului pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!