5 perversiuni sexuale pentru femei timide

De Stela Moisescu, pe

Nu suporţi faptul că eşti timidă în pat? Află că timiditatea poate fi un atuu foarte sexy în ochii iubitului tău. Nu trebuie decât să o îmbraci într-o formă erotică.
Firea ta timidă poate da naştere multor perversiuni sexuale, dacă ştii cum să o manifeşti în pat.

Iată 5 idei de perversiuni sexuale pentru femei timide!

Joacă rolul mironosiţei

Poartă o lenjerie sexy albă şi adoptă o atitudine virginală în timp ce stai pe pat, iar el vine spre tine. De ce să te străduieşti să pari o vampă sexy, când tu emani inocenţă? Profită de candoarea ta pentru a-l seduce pe căi mai subtile, dar la fel de incitante.

Pont: chicoteşte puţin şi adoptă o atitudine indecisă atunci când el vine cu propuneri în pat.

Opune rezistenţă

Bărbaţii sunt incitaţi în egală măsură de reticenţa şi disponibilitatea unei femei. Dacă tu eşti o femeie timidă, care nu se simte confortabil într-o postură prea exuberantă în pat, mizează atunci pe dorinţa lui de a te cuceri. În timpul preludiului joacă-te cu răbdarea lui şi opune rezistenţă, arată-i că trebuie să depună puţin efort pentru a te convinge…  

Pont: atunci când încearcă să te penetreze mimează un uşor disconfort.

Lasă-l să te lege

Dacă nu te simţi confortabil să preiei tu controlul şi preferi să fii dominată, dă-i de înţeles acest lucru, pentru că mulţi bărbaţi adoră să-şi vadă iubita supusă în pat. De exemplu, roagă-l să te lege la mâini sau la ochi.

Pont: plânge-te că te dor încheieturile şi roagă-l să te elibereze.  

Joacă rolul elevei studioase

Dacă este un pic mai orgolios şi tradiţional, atunci iubitul tău chiar va dori să fie el cel care te iniţiază în tainele sexului. Aşadar, din postura de femeie timidă şi neexperimentată te poţi lăsa liniştită pe mâinile lui. Cine ştie? Poate chiar îţi va lua timiditatea cu mâna.

Pont: De câte ori te învaţă ceva, pune în practică şi întreabă-l cum te descurci.

Dacă ţi se par uşor de îndeplinit fanteziile de mai sus, în ciuda timidităţii tale, merită să încerci şi o perversiune sexuală care implică ceva tehnică… Învaţă cum să pui un prezervativ doar cu gura!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!