Tratează-l cu spatele în timpul sexului!

De Stela Moisescu pe

De ce să nu recunoştem? „Pe la spate”, folosind expresia uzuală, chiar aduce plăceri nebănuite femeilor, în ciuda faptului că poziţiile de sex în care stai cu spatele la el…
… nu excelează la capitolul romantism. Ele excelează însă pe alte planuri. Sexologii susţin că doggie style şi, în general, orice poziţie de sex „pe la spate” favorizează cel mai mult stimularea punctului G. Unde mai pui că din această poziţie iubitul îţi poate mângâia sânii şi clitorisul fără probleme.

Plăcerea de a fi penetrată pe la spate derivă din faptul că tu poţi schimba unghiul penetrării, mişcându-ţi şoldurile. Astfel, ai libertatea de a alege direcţia penetrării unde simţi că e mai plăcut pentru tine.

Există totuşi un minus al poziţiilor în care te penetrează pe la spate şi anume că uneori el poate intra foarte adânc, lovind cervixul, o zonă extrem de sensibilă, care îţi va cauza disconfort în timpul sexului. De aceea, pentru a simţi doar plăcere este esenţial să îţi mişti şoldurile după bunul plac şi să nu-i cedezi chiar tot controlul iubitului tău, care va fi tentat să te conducă din această poziţie.

O sugestie fierbinte ar fi să îl rogi pe iubitul tău să stea nemişcat, iar tu să te mişti singură, pentru a învăţa ce şi cum îţi place. Nu-l va deranja să te admire din acel unghi şi să te vadă cum te unduieşti de plăcere.

Iată opt propuneri de poziţii sexuale „pe la spate” care vă vor da fiori de plăcere, garantat!


1.
O poziţie extrem de comodă pentru tine este cea în care stai aşezată pe burtă, cu picioarele apropiate. Iubitul tău stă deasupra ta, sprijinindu-se în mâini şi te penetrează, având grijă să îşi aşeze picioarele pe lângă ale tale. Poziţia este ideală, dacă ţi-ai dori un iubit mai dotat, pentru că ea măreşte contactul fizic dintre parteneri. Iubitul tău primeşte bile albe dacă se sprijină în coate pentru a-ţi săruta lobul urechii. 

2. Iată o poziţie care necesită mai multă energie din partea ta, dar efortul merită! Stai aşezată ca în poziţia doggie style clasică, sprijinindu-te în mâini şi în genunchi. Iubitul tău îşi plasează mâinile pe şoldurile tale şi le coboară spre coapse, cu scopul de a-ţi ridica picioarele, timp în care tu ai grijă să ajungi cu ele sub posteriorul lui. Dacă găseşti balansul potrivit şi îţi încordezi muşchii Kegel, timp în care el te penetrează într-un ritm mai lent şi mai senzual, orgasmul nu va întârzia să apară. 

3. O poziţie la fel de comodă este cea în care stai pe burtă, cu picioarele cât mai depărtate şi genunchii îndoiţi, astfel încât tălpile să fie în aer. Iubitul tău stă cu picioarele apropiate şi se sprijină în coate, stând cu pieptul lipit de spatele tău. Poziţia vă oferă spaţiu să vă sărutaţi şi să vă priviţi în ochi, iar clitorisul va beneficia de pe urma greutăţii pe care partenerul o lasă pe bazinul tău.

4. Dacă vrei să fii penetrată pe la spate, stând în picioare, există multe variante fierbinţi pe car ele poţi încerca. Staţi în faţa unei oglinzi, sprijină-te cu mâinile de uşa de la intrare (pe dinăuntru, când abia v-aţi întors de la serviciu), de birou sau de masa din bucătărie. Nu trebui decât să te apleci, pentru a face posibilă penetrarea.

Iubitul tău îţi poate mângâia tot corpul, aşa că poziţia devine foarte pasională indiferent unde o puneţi în scenă. Pentru un plus de erotism, roagă-l să se aplece şi el pentru a te cuprinde strâns cu braţele sau să îţi ridice un picior din podea (îl poţi încolăci în jurul lui sau îl poţi îndoi, ţinându-l în faţă), având grijă să te ghideze cu cealaltă mână.

5. O poziţie jucăuşă este cea în care stai cu genunchii strânşi, tălpile sub fund şi cu palmele aşezate pe pat, aplecându-te uşor în faţă. Iubitul tău se aşează dedesubt, stând în genunchi şi lăsându-şi posteriorul cât mai în jos, astfel încât să stai tu cu posteriorul la el în poală. Din această poziţie îţi poate stimula clitorisul cu uşurinţă. În plus, dacă stai cu picioarele apropiate, îţi poţi încorda fără probleme muşchii Kegel, lucru care favorizează atingerea mai rapidă şi mai intensă a orgasmului.

6. În această poziţie el stă în picioare cu faţa la pat, iar tu stai pe pat, în poziţia clasică de doggie style, doar că te apropii cu posteriorul de bazinul lui, pentru a face penetrarea posibilă.

7. Roagă-l pe iubitul tău să se aşeze ca în poziţia normală de doggie style cu diferenţa ca ridică un genunchi de pe podea şi îl ţine în lateral. Tu nu trebuie decât să vii cu piciorul de pe aceeaşi parte, sub piciorul său ridicat, lăsându-te să aluneci cu posteriorul în dreptul bazinului său, pentru a începe penetrarea. El te va ţine de mijloc cu mâinile şi se va apleca deasupra ta, pentru a te ghida mai bine.

8.  În această poziţie îi cedezi lui tot controlul pentru că din poziţia doggie style te apleci cu pieptul până atingi patul şi îţi ţii mâinile perfect întinse în faţă, având grijă să îţi apropii genunchii şi să ţii tălpile sub picioarele lui uşor depărtate. El nu trebuie decât să rămână în genunchi şi să te ţină cu mâinile de şolduri pentru a dicta ritmul mişcărilor.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro