5 poziţii sexuale în care te domină

De Stela Moisescu, pe

Vrei să ştii care sunt poziţiile în care el visează să facă sex cu tine? Adesea bărbaţii îşi imaginează cum te pun într-o poziţie deosebit de erotică în care el este şeful,…
… controlând ritmul şi intensitatea penetrării. De ce să nu-i îndeplineşti fanteziile data viitoare când vă vedeţi?

Joacă-te cu poziţii sexuale deja consacrate pentru a creea noi poziţii în care iubitul tău să te poată imobiliza şi controla.

Iată cinci poziţii sexuale în care îl laşi să te domine, precum şi gesturile care îl vor face să se simtă stăpân la voi în pat.

1. Din poziţia doggie style te apleci astfel încât să atingi patul cu pieptul şi aşezi capul pe o pernă. Iubitul tău te va penetra, ţinând mâinile pe şoldurile tale. Pentru un plus de erotism du-ţi mâinile la spate. Va prinde apropoul şi te va apuca de ele, dornic să te imobilizeze.

2. Deşi este considerată mai degrabă romantică, poziţia linguriţă te poate surprinde cu îndrăzneala ei dacă îi aduci câteva modificări. Lasă-l pe iubitul tău să îşi aşeze braţul de dedesubt în jurul gâtului tău, în timp ce cu braţul de deasupra te manevrează şi modifică după bunul plac unghiul penetrării.

3. O variaţiune a poziţiei doggie style la fel de erotică este cea în care depărtezi picioarele şi îţi arcuieşti spatele cât de mult poţi. El te va penetra din spate, aplecându-se uşor peste tine şi ţinându-şi mâinile pe umerii sau în părul tău.

4. Poziţia misionarului poate deveni una foarte încâlcită, în care el îţi imobilizează şi mâinile şi picioarele. Din poziţia clasică lasă-l pe iubitul tău să îşi treacă braţele pe sub genunchii tăi. Astfel, el controlează înălţimea la care îţi ridici picioarele. Mai departe, palmele le va folosi pentru a te ţine de încheieturile mâinilor. Astfel, îţi îngrădeşte într-un mod erotic şi eficient libertatea de mişcare.

5. Desigur, iubitul te poate domina şi din picioare. Lasă-l să te aşeze cu faţa la perete, în timp ce îţi porunceşte să ţii mâinile deasupra capului şi să depărtezi picioarele. Mai departe, el te poate penetra după cum doreşte. Te poţi apleca cu posteriorul spre el sau poţi rămâne dreaptă, timp în care el îţi ridică un picior în lateral.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!