Cum să ai simultan orgasm clitoridian şi vaginal

De Stela Moisescu pe

Iată cum poţi atinge orgasmul clitoridian şi vaginal în pat cu iubitul:

Roagă-l pe iubitul tău să îţi ofere un preludiu mai lung, în care puteţi incorpora şi câteva jucării erotice. Începi tot cu stimularea clitorisului, până ce devii suficient de excitată pentru a-ţi localiza punctul G. Odată ce l-ai găsit şi te-ai lubrifiat corespunzător alege o poziţie de sex care să permită şi stimularea clitorisului şi cea a punctului G.  

Cea mai bună poziţie pentru stimularea punctului G este doggie style. Contactul cu peretele vaginal frontal este maxim, iar iubitul tău îşi poate strecura o mână pentru a-ţi atinge clitorisul. E timpul să exersezi exerciţiile Kegel, căci ele sporesc stimularea punctului G în timpul penetrării.

La fel, concentrează-ţi atenţia când pe senzaţiile de plăcere ale clitorisului, când pe cele simţite în vagin, pentru a te asigura că ele cresc simultan în intensitate.

Când simţi că ai ajuns într-un punct fără întoarcere, îţi poate fi teamă să laşi unul dintre orgasme să se declanşeze, la gândul că celălalt nu se va produce. Nu trebuie să ai astfel de reţineri, căci dacă stimularea e simultană, primul val orgasmic declanşează automat celălalt orgasm, iar piscul celor două va fi simultan… cel puţin aşa este descrisă experienţa de femei.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2