Poziţii sexuale în funcţie de energia pe care o ai

De Stela Moisescu pe

„Mă simt destul de energică.”

Dacă ar fi să defineşti nivelul tău energie, el ar fi nici prea, prea, nici foarte, foarte. Totuşi, tu vezi partea plină a paharului şi vrei să explorezi tainele sexului în pat cu iubitul tău seara, când vă strecuraţi în pat. Foarte bine!

Iată două poziţii sexuale inedite, dar care nu te vor stoarce de energie!

1. În această poziţie iubitul tău trebuie să stea pe un fotoliu sau pe o canapea, cu spatele rezemat şi picioarele atingând podeaua. Mai departe, tu te aşezi deasupra lui, dar cu spatele la el, ţinând picioarele de o parte şi de alta şi palmele pe genunchii lui. Acum nu trebuie decât să te mişti după bunul plac, dar iubitul îţi poate ghida şi el şoldurile cu mâinile.

2. Această poziţie arată spectaculos, dar este chiar uşor de pus în practică. Iubitul tău stă pe spate cu genunchii la piept şi tălpile în aer. Astfel, el va forma cu picioarele un scaun pe care tu te vei aşeza. Vei sta cu spatele pe gambele lui şi posteriorul deasupra coapselor lui, pentru ca penetrarea să fie posibilă. Pentru a sta în echilibru, îţi vei aşeza palmele chiar în spatele genunchilor lui.

„Sunt plină de energie şi gata de acţiune!”

În ultima vreme lucrurile merg strună pentru tine! Serviciul este o plăcere, te odihneşti suficient şi ai o alimentaţie echilibrată. Bravo! Acest lucru nu înseamnă decât că seara, la culcare, numai la somn nu îţi stă gândul.

Dacă eşti cu bateriile încărcate, iată două poziţii întortocheate, care s-ar putea să te obosească chiar şi pe tine!

1. O poziţie care arată cu adevărat impresionant este cea în care… ajungi să stai cu capul în jos. Nu este chiar atât de complicat precum pare. Staţi amândoi în picioare, unul cu faţa la celălalt. El te va lua în braţe, în timp ce tu îţi încolăceşti picioarele în jurul trunchiului său şi mâinile în jurul gâtului. Din această poziţie lasă-l să te penetreze. Mai apoi, uşor şi cu atenţie, îi vei da drumul de la gât, în timp ce el continuă să te ţină cu mâinile de posterior şi şolduri. Tu te laşi să cazi pe spate până ce atingi solul cu palmele şi ajungi cu capul în jos, cu faţa în exterior.

Pentru a menţine această poziţie trebuie să îţi arcuieşti spatele. De ce să încerci o astfel de poziţie când te simţi plină de energie? Pentru că faptul că stai cu capul în jos face ca sângele să fugă în zona capului, lucru care grăbeşte apariţia orgasmului. Plus că aşa îţi lucrezi muşchii abdominali mai ceva ca la sală!

2. Iubitul tău stă în şezut, cu picioarele în faţă, depărtate, şi uşor îndoite, ţinând braţele pe lângă corp şi palmele sprijinite pe pat. Mai departe, se va bucura de show-ul pe care tu i-l oferi! Te vei aşeza cu picioarele pe umerii lui şi te vei sprijini în mâini, mişcând posteriorul, astfel încât să te poată penetra. Tu vei fi singura care îşi mişcă şoldurile în această poziţie, în timp ce el se bucură de senzaţii şi privelişte.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2