Poziţii sexuale în funcţie de energia pe care o ai

De Stela Moisescu pe

În unele zile te simţi stoarsă de energie, iar în altele eşti precum un vulcan care erupe? Indiferent de starea pe care o ai, nu renunţa la o bună partidă de sex, pe motiv că…
… eşti prea obosită sau, la polul opus, plictisită de acţiune.

Pentru a te bucura de sex cât mai satisfăcător, nu trebuie decât să alegi poziţiile sexuale compatibile cu nivelul tău de energie!

Studiază cele patru grade de energie propuse de noi, vezi în care te încadrezi pe moment şi încearcă cele două poziţii sexuale aferente!

„Sunt pur şi simplu extenuată!”

N-ai mai avut o noapte de somn odihnitor de o vreme lungă, iar la serviciu eşti nevoită să lucrezi ore suplimentare peentru a duce totul la bun sfârşit. Când te pui seara în pat, te ia somnul la două secunde după ce ai închis ochii. Viaţa ta sexuală a picat pe locurile codaşe în lista de priorităţi.

Dacă te regăseşti în acest scenariu, străduieşte-te să intri în pat şi să rămâi cu ochii deschişi, pentru a încerca două poziţii sexuale extrem de simple şi comode!

1. Stai relaxată pe spate cu picioarele întinse. Iubitul tău îngenunchează în faţa ta, ţinând genunchii de o parte şi de alta a piciorului tău stâng sau drept, în timp ce pe celălalt îl urci pe pieptul lui. Iubitul tău îţi apucă piciorul cu mâinile şi începe să te penetreze. Poziţia este comodă pentru tine şi permite şi o stimulare a clitorisului, care îţi va trezi simţurile… în ciuda oboselii.

2. O altă poziţie leneşă, de data aceasta pentru amândoi, este cea în care staţi întinşi pe spate, tu deasupra lui, dar cu capul la picioarele sale, între ele. Iubitul tău ţine picioarele uşor îndoite, pentru ca tu să strecori un picior de-al tău sub un picior de-al lui, în timp ce pe celălalt îl ţii deasupra. În rest, nu trebui decât să vă ţineţi de mâini pentru a vă ajuta reciproc în timpul mişcării. Piciorul pe care îl ţii dedesubt te ajută să primeşti o stimulare a clitorisului, mai ales atunci când îţi unduieşti şoldurile.

„Pot irosi un strop de energie…”

Ai încheiat una dintre acele zile în care ai avut mai multe drumuri de făcut şi ai fost mereu în panică de timp? Seara, când ajungi acasă, nu vrei decât să faci o baie relaxantă şi să simţi cum te cufunzi într-un somn profund.

Dacă acesta este scenariul în care te regăseşti, iată două poziţii de sex care promit să nu îţi fure decât un strop de energie!

1. Această poziţie nu necesită mult efort din partea ta. Iubitul tău stă în genunchi, iar tu pe spate. El te va apuca de picioare şi îţi va ridica bazinul la nivelul lui, pentru a te putea penetra. Tu nu trebui decât să îţi arcuieşti spatele şi să te sprijini în coate, lăsându-l pe el să controleze mişcările.

2. Iată o poziţie confortabilă pentru amândoi! Staţi amândoi pe pat. Iubitul tău stă în şezut cu tălpile sub posterior. Mai departe se lasă uşor pe spate şi se sprijină în mâini, cu palmele orientare în spate. Tu stai la fel ca el, doar că urci posteriorul peste coapsele iubitului tău, pentru a putea începe penetrarea. Te sprijini şi tu în mâini, iar mişcarea… vine de la sine.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2