Nu vă potriviţi la pat? Fizica e de vină!

De Stela Moisescu, pe

Weekend-ul trecut ai probat peste cinci perechi de blugi, pentru a-i găsi pe cei care te avantajează cel mai tare. Nu doar obiectele vestimentare ne dau bătăi de cap, ci şi bărbaţii!
În cazul în care nu ai remarcat, bărbaţii vin şi ei pe mărimi, de la M la XXL! Iar tu ai nevoie de unul care să ţi se potrivească. Altfel, te vei confrunta cu o problemă, aparent, fără rezolvare… incompatibilitatea sexuală!

Nepotrivirea din pat ne duce cu gândul la preferinţe sexuale, mai degrabă. Ei îi place stilul romantic, iar lui stilul aventuros. Prea puţini fac conexiunea cu incompatibilitatea fizică. Ea există şi reprezintă o problemă de căpătâi pentru orice cuplu.  

Problema 1: Contează mărimea?

Toate ştim zicala: „Nu contează mărimea, ci tehnica pe care o foloseşti”.  În realitate, mărimea contează, nu doar în cazul bărbaţilor, ci şi în cazul nostru. Kamasutra dezvăluie că, atât ei cât şi noi, avem trei mărimi caracteristice, care ţin de lungimea penisului şi, respectiv, adâncimea vaginului. Ca şi la haine, opţiunile sunt: mic, mediu şi mare. Celebra operă i-a împărţit pe bărbaţi, de la mic la mare, în: Iepure, Taur şi Armăsar. Şi femeile au câte un echivalent de rang animal: Căprioară, Iapă şi Elefant.

În timp ce un bărbat Iepure va fi mărimea potrivită pentru o Căprioară, pe femeia Elefant nu o va putea satisface. Cu alte cuvinte, tu ai o şansă din trei să-l găseşti pe Mister Right Size! Kamasutra nu recomandă relaţiile dintre mărimile opuse, adică Caprioară şi  Armăsar sau Elelefant şi Iepure. În schimb,  le dă o şansă combinaţiilor apropiate, precum, Iapa şi Armăsarul.

Soluţia: E bine să cunoşti anumite trucuri pentru a obţine satisfacţie în dormitor cu un bărbat prea dotat sau mai puţin dotat. Cheia soluţiei este la tine, deoarece vaginul tău este elastic.

În cazul unui penis prea mare este important preludiul. Nu poţi sări peste el, dacă vrei să obţii plăcere…nu durere. Mai mult, folosiţi poziţii care să avantajeze penetrarea. Cel mai indicat este ca tu să stai întinsă pe spate şi să variezi poziţia şoldurilor şi a picioarelor. Cea mai intensă penetrare este cea în care ridici şoldurile până ajungi cu genunchii în lateral. Astfel tu îţi măreşti dimensiunea vaginului, iar el poate „intra” mai uşor.

În cazul unui penis mai mic, împrieteneşte-te cu exerciţiile Kegel, cele în care îţi antrenează muşchii vaginali. În acest fel înveţi să-ţi contracţi vaginul în timpul partidei de sex şi îţi simţi mai intens partenerul. Partea bună este că aceste exerciţii se pot face oriunde şi oricând, chiar în timp ce citeşti acest articol. Există şi poziţii care să favorizeze contactul. Secretul e să ţii picioarele cât mai apropiate în orice poziţie. Poţi sta deasupra lui cu picioarele întinse, sprijinindu-te în mâini. Dacă vrei să-l pui şi pe el „la treabă”, aşează-te pe spate, ridică picioarele perpendicular pe trunchi şi încrucişează-le. Astfel, vei diminua dimensiunile vaginului tău.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!