Nu cauta bărbatul perfect! Caută pe cineva cu aceste calități

De Adina Radu, pe Ultimul update Joi, 17 februarie 2022, 16:02

Ar trebui să îți spunem adevărul în față. Nu există bărbatul perfect! Dacă îl cauți o să-l găsești în cărți sau în filmele romantice. În realitate, el nu există!

Vestea cea bună este că nu ai nevoie de un bărbat ideal ca să fii fericită! Nu mai căuta bărbatul ideal ci caută un bărbat cu următoarele calități. Există bărbați extraordinari printre noi, tot ce trebuie să facem este să fim atente.

Citește și 7 lucruri care țin bărbații la distanță

  1. Te iubește

Un bărbat ar trebui să fie împreună cu tine pentru că te iubește, nu din teamă de singurătate, din dorința de a avea o femeie prin casă sau prin pat sau din obligație.

  1. Știe să sărbătorească succesul tău

Dacă la necazuri trebuie să-ți fie aproape, să știi că și momentele tale de triumf trebuie sărbătorite. Un bărbat care este indiferent sau se simte amenințat de succesul tău nu te merită.

  1. Acceptă criticile

Un bărbat care acceptă criticile constructive știe că ele sunt o dovadă de dragoste din partea ta.

  1. E altruist

Egoismul nu este o trăsătură prea frumoasă. Dacă un bărbat se gândește întâi la fericirea altora și pune fericirea sa pe locul doi e un bărbat pe care o să-l vrei de soț.

  1. Are principii

Valorile morale ale unei persoane sunt cele care ne definesc ca oameni. Dacă găsești un bărbat care are aceleași principii pe care îți bazezi și tu viața o să ai parte de o relație fericită.

Citește și De ce femeile puternice pun bărbații pe fugă? Succesul profesional al sexului frumos vine la pachet cu o viață de cuplu problematică sau chiar cu prețul singurătății

  1. E atrăgător

Ok, nu e bine să fii superficială, dar atracția fizică este importantă într-o relație.

  1. Știe să spună “îmi cer scuze”

O discuție aprinsă în care amândoi ați greșit și în care amândoi vă cereți scuze este un semn bun că ai găsit un bărbat de păstrat.

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!