3 motive să-ți lași copiii acasă atunci când pleci în vacanță

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:11

Există vacanțe de familie, în care este frumos să plecați cu toții și să vă relaxați și există vacanțe pentru cupluri. Vezi de ce ar trebui să-ți mai lași copiii acasă din când în când, atunci când plecați în vacanță.

Ca să vă reîndrăgostiți

Mai ții minte cum era relația voastră înainte să faceți copii? Cu cât lași mai mult timp să treacă, cu atât mai mult amintirile vor fi mai greu de revizitat. Dacă plecați doar voi doi într-o excursie, chiar și de un weekend, vă puteți întoarce în acele timpuri, fără grija celor mici.

Ca să faceți sex

Cu o viață de familie mereu ocupată, cu un loc de muncă stresant și o locuință pe care trebuie s-o ții mereu în ordine este greu să-ți faci timp pentru sex și să te simți și bine în acest timp. Iar atunci când vă faceți timp, stați cu grijă că cei mici pot intra peste voi. Când sunteți doar voi doi în vacanță, nu mai aveți aceste probleme, ci vă puteți relaxa și puteți face sex oricât și oricând.

Ca să nu mai stați după copii

Un alt motiv, lesne de înțeles, pentru care trebuie să vă faceți vacanțele și fără copii este acela că vreme de două-trei zile nu veți mai fi voi cei care trebuie să strângă mereu după cei mici. Fără vase de spălat, fără rufe, fără lucrurile tuturor aruncate prin toată casa și așa mai departe.
Te poți gândi și la alte motive?
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!