7 moduri de a atinge orgasmul rapid

De Stela Moisescu pe

Orgasmul poate semăna cu o sarcină greu de îndeplinit pentru unele femei. Motivul? De fiecare dată munceşti din greu pentru a-l atinge! Ţi-ai dori ca iubitul tău să nu mai piardă…
… atâta timp  atunci când te răsfaţă cu un sex oral sau se oferă să faceţi sex în poziţia ta preferată.

Iată 7 moduri prin care poţi atinge orgasmul mai repede!

În primul rând, află că stresul de orice fel inhibă apariţia orgasmului. Dacă ştii deja din proprie experienţă acest lucru, află că experţii îţi confirmă supoziţiile.

Aceştia au demonstrat că în timpul orgasmului activitatea cerebrală a unei femei scade în anumite zone din creier, cum ar fi zona care gestionează starea de anxietate şi alertă. Fără această scădere nu poţi atinge orgasmul, arată newscientist.com.

Dacă eşti stresată sau preocupată îţi va lua mai mult timp să te destinzi astfel încât să scadă activităţile cerebrale respective. Ceea ce înseamnă că atingi mai greu orgasmul.

1. Aşadar, cel mai important pas în atingerea mai rapidă a orgasmului este să-ţi goleşti mintea de orice grijă înainte de a începe partida de sex.

Dacă ai prea multe probleme cotidiene, deci sunt slabe şanse să te eliberezi de orice grijă, învaţă să le pui în stand by… Nu te gândi la ce nu poţi rezolva pe moment, pentru că te frămânţi degeaba. Profită mai bine de timpul liber într-un mod constructiv.

Aplică aceeaşi tactică ca în cazul principiului „somnul este cel mai bun sfetnic” cu ajutorul căruia dormi liniştită în ciuda problemelor, numai că de această dată orgasmul este soluţia.

2. Nu începe partida de sex decât dacă eşti excitată.

Ai remarcat cu siguranţă că atunci când porneşti la drum fără vreo tragere de inimă ajungi mai greu la orgasm. Secretul de a avea partide de sex cu orgasme rapide este să începi totul doar atunci când fizic şi psihic îţi doreşti acest lucru.

Desigur, nu trebuie să aştepţi să vină dorinţa la tine. Pentru a fi inundată de acea poftă nestăvilită, poţi interacţiona în moduri speciale cu iubitul. Tachinaţi-vă şi adresaţi-vă complimente. Nu mai treceţi peste gesturile tandre din timpul zilei doar pentru că sunteţi de mult timp împreună.

Acordă mai multă atenţie fanteziilor tale şi nu te mai raporta la sex ca la o activitate mecanică. Multe femei nu mai văd plăcerea actului sexual din cauza obsesiei pentru climax.

3. Astfel, al treilea sfat  în atingerea orgasmului într-un mod mai rapid este să nu-ţi propui acest lucru.

Sună contradictoriu, dar este adevărat. Bucură-te de sex. Dacă abia aştepţi să se termine povestea şi te interesează doar finalitatea, ea va întârzia să apară.

Stresul în privinţa performanţei sexuale poate afecta inclusiv lubrifierea vaginală, ceea ce împiedică atingerea orgasmului, arată askdanandjennifer.com.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2