7 moduri de a atinge orgasmul rapid

De Stela Moisescu pe

4. Fii un pic egoistă.

Fiind atât de preocupată să pui accentul pe iubitul tău în timpul preludiului sau să termini mai repede, pentru a nu-l obosi, căci e venit de la muncă, uiţi de tine. Cu atâtea griji pe cap şi atâtea menajări sau plăceri pe care i le faci iubitului, orgasmul tău va întârzia să apară.

Dacă ai închide ochii şi ai face în pat ceea ce simţi ai fi surprinsă de paşii repezi cu care vine climaxul. O femeie care se simte bine în pat este văzută de mulţi bărbaţi cu ochi mai buni decât femeia care uită de propria plăcere pentru a-şi satisface exclusiv partenerul.

Scopul este să vă simţiţi amândoi bine.

5. Oferă-i indicaţii.

Astfel, îi arăţi ce-ţi face plăcere. Multe femei încearcă să se muleze pe stilul de stimulare al partenerului şi consideră că sunt „defecte” dacă atingerile respective nu le aduc pe culmile orgasmului.

Scapă de astfel de „aprecieri” şi spune-i iubitului fără reţineri ce mişcări îţi plac şi îţi displac! Odată ce va prinde felul în care te poate satisface vei găsi mai repede drumul către orgasm.

6. Execută exerciţiile Kegel

Secretul obţinerii orgasmului constă în felul în care îţi încordezi muşchii vaginali în timpul orgasmului. Exerciţiile Kegel măresc şansele apariţiei climaxului şi totodată, viteza cu care îl atingi.

7. Experimentează mai multe poziţii de sex.

Găseşte-o pe cea în care atingi cel mai uşor orgasmul. Dacă vrei să grăbeşti procesul, începe partida de sex chiar din poziţia respectivă şi păstreaz-o până la final. Schimbarea poziţiilor de sex poate întârzia apariţia orgasmului, mai ales dacă ea se produce des şi nu într-un mod inspirat.

Sexologii precizează că poţi avea orgasm după cinci minute de sex, chiar dacă nu ai mai reuşit performanţa până acum. Totodată este posibil să ai orgasm în fiecare partidă de sex, începând din acest moment.

Aşadar, nu ai de ce să-ţi pierzi optimismul, căci obstacolele pe care le întâmpini în pat nu sunt caracteristici cu care te-ai născut şi pe care nu le vei putea alunga vreodată.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2