Moduri creative de a spune „te iubesc”

De Stela Moisescu pe

Dacă pentru bărbaţi contează mai mult faptele decât vorbele, te sfătuim atunci să îi arăţi cât de mult îl iubeşti cu gesturi care să-l surprindă cât mai plăcut. Aşadar, iată în ce moduri…
… creative îi poţi arăta că îl iubeşti, fără să rosteşti cuvintele magice!

1. Scrie cuvintele magice în locuri inedite

Noi îţi propunem următoarele locuri în care să-i scrii că îl iubeşti: pe un tort preparat de tine- va aprecia efortul şi gustarea dulce, cu rujul pe oglinda din baie- dacă e roşu, i se va părea sexy (doar să nu-l pui să cureţe oglinda), pe un bileţel vârât în portofelul lui sau pe spatele lui în timp ce îi faci un masaj.

2. Cu o cină romantică

Moduri creative de a spune "te iubesc"
Poate că nu e cea mai creativă metodă, dar ştim că dragostea trece prin stomac în cazul bărbaţilor. Eşti în pană de idei? Iată trei reţete pentru o cină romantică, precum şi cum asortezi vinul potrivit.

Îi mai poţi servi micul dejun în pat, mai ales în ziua lui liberă!

Desigur poţi opta pentru o invitaţie la un restaurant cu specialităţi culinare pe care nu le-aţi mai încercat. Neapărat, precizează-i că faci cinste, pentru că merită, şi că desertul îl luaţi la pachet!

3. Cu o fantezie sexuală pe care i-o îndeplineşti

Mai ştim că bărbaţii îndrăgostiţi îşi răsfaţă partenera în timpul sexului, considerând aceasta o manieră intimă de a-i arăta iubitei că o iubesc. Aşadar, îi poţi întoarce gestul, îndeplinindu-i o fantezie arzătoare. Atunci când îi arăţi că îl doreşti şi dai dovadă de altruism în pat, iubitul tău se simte apreciat.

Îl poţi surprinde seara, când ajunge acasă, într-o lenjerie sexy sau îl poţi trezi dimineaţa într-o manieră senzuală.

Iată 5 sfaturi utile despre sexul de dimineaţă!

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2