Moduri creative de a spune „te iubesc”

De Stela Moisescu pe

4. Cu un cadou pe gustul lui

Da, vorbim de acel joc pe calculator, care are un preţ nejustificat de mare sau de un gaget pe care şi-l doreşte de mult timp. Arată-i că dai importanţă pasiunilor lui şi că vrei să îl ajuţi să şi le îndeplinească.

5. Cu o porţie sănătoasă de râs

Moduri creative de a spune "te iubesc"
Într-un episod din serialul „Friends”, Monica îi spunea lui Chandler după o ceartă că „Iubirea este cel mai bun medicament!”, dar el o corectează, cu riscul de a strica momentul romantic, şi spune că râsul este de fapt cel mai bun medicament.

Aşadar, un mod creativ în care îl faci pe iubitul tău să se simtă iubit este să îl faci să râdă cu poftă. Foarte important: gândeşte-te ce l-ar amuza pe el, nu pe tine!

6. Iubindu-te pe tine

Uneori singurul lucru pe care şi-l doreşte iubitul tău este să te vadă fericită. Aşadar, înainte să-i arăţi în fel şi chip cât de mult îl iubeşti, asigură-te că te iubeşti în primul rând pe tine. Ce înseamnă acest lucru? Acceptă-i complimentele, renunţă la gelozie şi suspiciuni, oferă-i mereu prezumpţia de nevinovăţie şi fii o iubită cochetă, cu convingerea că în ochii lui eşti cea mai sexy.

Foto: Shutterstock, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2