5 melodii pentru sex oral mai intens

De Stela Moisescu, pe

Sunetul unei melodii nu îţi penetrează doare urechile, ci şi mintea, astfel că versurile ei şi linia melodică îţi stârnesc imaginaţia şi îţi imprimă o anumită atitudine şi mişcare.
Dacă asculţi melodia potrivită, sexul oral oferit partenerului poate deveni mult mai intens pentru amândoi.

Steven Halpern, doctorand în filozofie şi compozitor susţine că trupul este şi el un instrument, astfel că nu doar urechile răspund la un sunet, ci şi diverse organe, iar orchestraţia unei melodii te poate face să uiţi de ritmul natural al respiraţiei şi al bătăilor inimii şi să te supui mental sunetului.

Aceasta ar fi teoria potrivit căreia anumite melodii, datorită versurilor şi liniei melodice, te ajută să faci sex oral într-o manieră mai erotică şi satisfăcătoare pentru iubitul tău.

Noi îţi propunem să-l surprinzi pe iubitul tău cu o partidă de sex oral având ca fundal sonor una din cele cinci melodii de mai jos:

1. „Downtown” – Peaches

Melodia, prin versurile simple şi jucăuşe, încurajează sexul oral, atât primit, cât şi oferit, aşa că versurile sigur vă vor inspira să încercaţi poziţia 69. Ritmul melodiei este mai potolit, aşa că ea este perfectă pentru preludiu.

2. „Where life begins” – Madonna

Ghici unde începe viaţa pentru regina muzicii pop? Mulţi consideră melodia Madonnei o odă a sexului oral, pentru că diva descrie actul cu multe comparaţii erotice. Pentru a intra în spiritul ei, ascult-o o dată cu atenţie, pentru a prinde subtilităţile ei lirice. Cât despre linia melodică, ea sigur te va pune într-o dispoziţie senzuală şi vei fi incredibil de sexy în timp ce îi faci iubitului sex oral.

3. „Lollipop” – Lil WayneNu poţi să nu incluzi această melodie într-un top muzical despre… sex oral. Lil Wayne a impus în 2008 trendul cu vocea mixată în stilul veveriţelor „chipmunks”, de care, pare-se că am scăpat… Melodia „Lollipop” a făcut senzaţie în cluburi, cu ritmul sacadat şi versurile care fac o trimite nu foarte subtilă la felaţie. Sigur mai este şi acum folosită pentru a scăpa domnişoarele de inhibiţii. Aşadar, dacă ai reţineri în a face sex oral, Lil Wayne spune că e precum a savura o bomboană. Nu pare greu, nu?

4. „Let me think about it” – Ida Corr vs. Fedde le Grand

În cazul în care „stai să te gândeşti” dacă să-i faci sau nu sex oral, pentru că nu ştii cât de pricepută ai fi la acest capitol, melodia de faţă îţi vine în ajutor. Ritmul ei ar aduce orice bărbat la orgasm în timp record. Aşa că dă play şi respectă ritmul. Eşti liberă să mai înfloreşti un pic tehnica de sex oral acolo unde şi melodia îşi întrerupe ritmul. Până la sfârşitul ei, iubitul tău sigur va atinge culmile extazului. 

5. „Speechless” – Beyonce

O melodie potrivită pentru o seară romantică, cu un preludiu lung este „Speechless”, cântată de Beyonce. Beat-ul apăsat şi vocea ei senzuală, chiar vă lasă fără cuvinte şi vă inspiră o stare de transă, care va intensifica orice experienţă… orală şi nu numai.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!