Un dispozitiv inedit face posibil sărutul de la distanţă

De Stela Moisescu pe

Cea mai tare invenţie, care promite să facă relaţiile la distanţă mai viabile, permite oamenilor să se sărute chiar dacă se află la kilometri depărtare.
Un japonez a născocit o astfel de maşinărie, care permite comunicarea tactilă la nivelul cavităţii bucale între două persoane aflate la distanţă.

Un dispozitiv inedit face posibil sărutul de la distanţăMaşinăria este formată din două aparate care comunică între ele prin intermediul unui calculator pc.

Fiecare aparat este dotat cu un tub cu senzori, pe care trebuie să-l inserezi în gură pentru a executa sărutul.

În timp ce unul dintre parteneri mişcă acel tub cu limba, transmite celuilalt aparat să mişte tubul ataşat în aceeaşi direcţie şi astfel se recrează sărutul la distanţă. Mai apoi, partenerul îi poate răspunde în aceeaşi manieră.

Maşinăria poate fi conectată şi la o reţea de calculatoare, astfel fiind posibil sărutul la distanţe mari!

Urmăreşte materialul video de mai jos şi vezi exact cum se foloseşte maşinăria care face posibil sărutul la distanţă!

Trebuie să admitem însă că aceste două aparate nu pot reproduce senzaţii importante din timpul unui sărut: gust, miros, atingerea buzelor iubitului…

Reprezintă totuşi o formă mai intimă de comunicare între îndrăgostiţii care au o relaţie la distanţă şi care până acum erau nevoiţi să sărute cu patos ecranul webcame-ului sau al monitorului.

Ce părere ai? Ai folosi un astfel de aparat cu iubitul tău?

Foto: Shutterstock, youtube.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro