Masaj erotic pentru tine şi iubitul tău

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 19:06

Masajul erotic scade nivelul de stres, relaxează toţi muşchii corpului, vă creşte libidoul şi vă oferă senzaţii intense de plăcere. Toate aceste avantaje sunt la mâna ta.
Îi poţi face chiar tu un masaj erotic iubitului tău. Nu trebuie decât să ştii ce anume intensifică plăcerea pentru a fi sigură că iubitul tău profită la maxim de beneficiile masajului.

Căldura corpului şi relaxarea

Chiar şi o adiere mai răcoroasă poate lua din plăcerea masajului erotic. Temperatura ideală, cea la care corpul se poate relaxa în totalitate, este cea de 25 grade Celsius.

Este recomandat şi un duş cu apă caldă, nu fierbinte, pentru o mai bună relaxare a muşchilor şi intensificare a senzaţiilor din timpul masajului.

Uleiuri, atingere şi energie

Ţine uleiurile în recipiente fără capac şi la îndemână. Secretul unui masaj erotic este să menţii în permanenţă contactul cu pielea iubitului tău. Dacă faci o pauză, chiar şi pentru a deschide sticluţa de ulei, vei lua din intensitatea senzaţiilor.

Alege uleiuri cât mai fluide, care alunecă uşor şi nu sunt lipicioase. Optează pentru uleiuri organice din plante.  Pune câteva picături de ulei în palmă şi freacă palmele între ele pentru o atingere caldă.

Ţi-e teamă că vei obosi? Ca să nu-ţi obosească mâinile exact în punctul culminant al masajului, apleacă-te cu tot corpul peste iubitul tău şi realizează mişcarea şi din trunchi, nu doar de la nivelul mâinilor. Astfel, amâni senzaţia de durere de la nivelul braţelor, iar atingerea este mai fermă şi mai senzuală.

O atingere „de efect” este cea în care nu depărtezi degetele, ci le ţii apropiate. Te foloseşti de palmă pentru a strânge sau a apăsa şi de buricul degetelor doar atunci când trebuie să ajungi în zone mai greu accesibile.

Nu începe masajul erotic doar pe o parte a corpului

Un început senzual este cel în care masezi tot corpul dintr-o mişcare. În timp ce iubitul tău stă pe burtă, iar tu deasupra lui, plasează-ţi palmele pe mâinile lui. Cu o mişcare lungă şi fermă, trece-ţi palmele peste braţele lui, până la umeri şi continuă mişcarea în jos, pe spatele lui, până la călcâie.

Asigură-te că realizezi această mişcare cu ulei din belşug. Aceeaşi mişcare amplă o poţi face şi când el stă culcat pe spate.

Masajul spatelui

După ce îi dezmierzi tot corpul redu mişcările doar la zona spatelui. Aşează-ţi palmele relaxate pe umerii lui şi coboară-le cu presiune pe spate până ajungi la muşchii fesieri. Atingerea trebuie să fie fermă, ca şi cum ai încerca să-i netezeşti pielea. Acum, fără să mişti palmele din poziţia lor, urcă-le înapoi pe umeri.

Sincronizează această mişcare cu respiraţia lui. Când expiră mişcă palmele în jos şi când inspiră în sus.

Acest tip de masaj îi relaxează muşchii şi-l face mai receptiv la orice atingere. Un bărbat obosit scapă de stres astfel şi devine mai sensibil la stimularea sexuală.

Masajul picioarelor

Masajul picioarelor este şi relaxant, dar şi incitant. În timp ce iubitul tău stă pe spate cu o pernă sub genunchi, ia-i piciorul în ambele mâini şi masează porţiunea din jurul gleznei. Aici găseşti patru puncte erogene care comunică direct cu zona genitală, potrivit sofeminine.co.uk.

Pe lângă efectul erotic, masajul picioarelor te vindecă şi de anxietate sau dureri de cap.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!