Trusa pentru un masaj erotic de vis

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Vineri, 06 mai 2022, 12:57

Dacă ţi-am arătat în alte articole care sunt cele mai sexy tehnici de masaj erotic, acum îţi punem la dispoziţie cele mai eficiente ajutoare pentru a realiza un masaj erotic sublim.
De la uleiuri aromate, până la potrivirea luminii din cameră sau fundalul sonor ales totul contează!

Iată de ce fel de ajutoare ai nevoie pentru a-l răsfăţa pe iubitul tău cu un masaj erotic de vis!

Oferă-i iubitului tău un ceai calmant din plante înainte de masaj, pentru a-l ajuta să se relaxeze şi mai tare în timpul masajului. Dedică cel puţin 45 de minute masajului, pentru ca el să aibă efectul scontat.

Decorul ideal pentru masaj

Există o serie de elemente de decor care fac masajul erotic o experienţă de neuitat, cum ar fi temperatura şi lumina din cameră. Temperatura ideală este cea de 22 de grade Celsius. Cât despre lumină, apelează doar la cea a lumânărilor, care oferă o strălucire magică spaţiului şi o ambianţă relaxantă.  Răsfaţă-i şi simţul mirosului cu alegerea unor lumânări parfumate. Aromele de iasomie, scorţişoară şi trandafir au şi efect afrodisiac!

Un produs interesant pentru masaj este lumânarea Gheişa- Ulei de masaj. Este o lumânare care pe măsură ce arde se transformă în ulei de masaj. Este pusă într-un recipient ceramic cu un canal mic, pentru a putea turna cu uşurinţă uleiul pe trupul iubitului tău. O găseşti la preţul de 167 ron, pe sexshop.ro.

Fundal sonor pentru masaj

Încearcă câteva acorduri ale muzicii New Age, un stil destinat relaxării minţii şi trupului. Mai poţi opta pentru acordurile de origine celtică, cum sunt melodiile lui Kate Price de pe albumul Isle of Dreaming (2006). Şi cum asiaticii sunt renumiţi pentru erotismul cu care realizează un masaj, alege o muzică asiatică drept fundal sonor. Nu în ultimul rând, poţi opta pentru acordurile senzuale ale muzicii ambientale.

Produse speciale pentru masaj

Poţi realiza masajul erotic cu trei tipuri de soluţii: loţiune, ulei sau esenţe.

Loţiunea de masaj este o cremă mai uleioasă, care poate avea şi un efect local de încălzire. O aplici, sufli pe zona respectivă, iar ea se încălzeşte. Astfel masajul îl va face pe iubitul tău să se topească de plăcere. Încearcă Dragoste Lichidă, la preţul de 36 ron, pe sexshop.ro.

Ai o gamă largă de uleiuri de masaj pentru care poţi opta. Noi îţi propunem un ulei cu parfum oriental, Magoon Oriental Ecstasy, la preţul de 40 ron sau cu arome afrodisiace- Uleiul Shunga, pe care îl găseşti în nouă variante exotice, la preţul de 70 ron, pe 4love.ro.

Esenţele de masaj sunt şi ele o soluţie bună, mai ales dacă nu vrei să te mânjeşti prea tare cu ulei. Sunt ţinute în sticluţe mici, iar câteva picături sunt suficiente pentru masaj. Încearcă aromele cu efect relaxant sau afrodisiac, precum vanilia, gardenia sau ylang ylang.

Obiecte erotice pentru masaj

În sex shop-uri găseşti truse speciale pentru masaj ce conţin diverse obiecte precum tickler din pene, petale parfumate de trandafir sau stimulatoare speciale electrice. Vezi setul erotic Tease and Touch, la preţul 199 ron, de la erotic24.ro.

Truc sexy:  Renunţă şi la hainele tale atunci când îi faci un masaj erotic şi foloseşte-ţi întregul trup pentru a-l atinge. Un contact atât de intim îi va provoca fiori.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!