7 lucruri pe care nu le ştiai despre sex

De Stela Moisescu pe

Cum îţi dai seama că un bărbat are o erecţie doar uitându-te la faţa lui? Ce părţi ale corpului se inflamează în timpul sexului? Ce alt punct îţi oferă plăceri nebănuite…
… pe lângă punctul G? Dacă nu ştii răspunsul la aceste întrebări înseamnă că încă mai ai câte ceva de învăţat despre sex.

Iată 7 lucruri pe care nu le ştiai despre sex!

1. Pupilele bărbatului se dilată când este excitat

Nu trebuie neapărat să-l pipăi într-o zonă anume ca să te asiguri că i-ai trezit interesul. Data viitoare când vrei să vezi dacă l-ai incitat uită-te în ochii lui. Dacă are pupilele dilatate înseamnă că este excitat. Ar trebui totuşi să ştii că scăderea în luminozitate şi alcoolul contribuie şi ele la dilatarea pupilelor.

2. O femeie îşi linge buzele când este excitată

Dacă eşti în compania unui bărbat care te atrage şi te incită îţi vei linge buzele în mod involuntar. Atunci când ai emoţii şi simţi o tensiune sexuală, ţi se usucă buzele şi gura, aşa că te dai de gol în faţa lui, trecându-ţi limba peste suprafaţa buzelor. Uneori această reacţie se petrece fără să conştientizezi atracţia pe care o simţi, aşa că o poţi lua ca pe un semn.

3. Clitorisul este singura parte a corpului cu scopul unic de a oferi plăcere sexuală.

Mai mult, bărbaţii nu au un echivalent, aşa că doar femeile posedă o parte a corpului destinată exclusiv plăcerii, clitorisul fiind compus din 8000 de terminaţii nervoase care îţi dau senzaţiile de plăcere.

4. Pentru o excitare garantată roagă-l pe iubitul tău să îţi dea o pălmuţă peste posterior, în partea de jos, unde încep să se contureze fesele.

Această zonă este incredibil de erogenă, iar masarea sau lovirea ei uşoară pune sângele în mişcare şi creşte considerabil excitarea, dar şi şansele de a atinge orgasmul. Efectul este valabil şi la femei şi la bărbaţi.

Citeşte pe a doua pagină despre ce zonă a feţei se umflă când eşti excitată!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Delia și sora ei, Oana, în premieră pe coperta Unica

Delia și sora ei, Oana, în premieră pe coperta Unica