10 locuri pentru o partidă de sex quickie

De Raluca Cristea, pe

Sexul rapid se numeşte quickie. Să faci sex pentru câteva minute poate fi gura de aer proaspăt de care cuplul are nevoie permanent. Noi îţi oferim un top 10 al locurilor ideale pentru…
… quickie sex!

În duba cu care mutaţi mobila

Vă mutaţi în casă nouă şi folosiţi o dubiţă ca să mutaţi mobila şi, pentru că aveţi obiecte preţioase înăuntru, aveţi voi grijă de ele în timpul mersului. Dacă nu, vă ocupaţi personal de mutarea din maşină şi la un moment dat, obosiţi. Ce-ar fi să profitaţi rapid de canapeaua voastră confortabilă? P.S. Dubiţa… să fie acoperită!

Pe scara blocului

Unul dintre cele mai bune locuri pentru o partidă de sex quickie, dar şi unul dintre cele mai imprevizibile! Ai totul la îndemână – spaţiu, balustrade, întuneric. Probabilitatea de a fi prinşi scade dacă puneţi planul în aplicare noaptea târziu.

La cinematograf

Poate îţi sună a clişeu, însă mai puţine cupluri decât crezi au curajul să facă sex când merg la film. Trebuie să ştii că o partidă de sex quickie la cinematograf poate fi o experienţă excitantă, mai ales pe ultimul rând din sală. Doar să nu ţipaţi. Sau stai, dacă mergeţi să vedeţi un film horror, este în regulă, o să vă confundaţi cu fundalul sonor!

În piscină

Sexul în piscină înseamnă mega distracţie, cu minime măsuri de siguranţă, însă asta fie dacă sunteţi doar voi doi, fie dacă piscina este foarte aglomerată. Altfel, nu este deloc indicat, pentru că vă veţi da rapid de gol. Aveţi grijă cum vă manifestaţi, pentru a nu atrage atenţia!

În cabina de probă

De câte ori nu s-a întâmplat să îl iei cu tine la cumpărături şi să îl strigi din cabina de probă ca să îşi dea cu părerea? Acum ar fi incendiar dacă l-ai chema să te ajute să te dezbraci şi nu numai!

Topul locurilor pentru quickie continuă pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!