Lecţii de sex primite în anul 2009

De Stela Moisescu, pe

Cercetarea ştiinţifică ne-a confirmat anul acesta mai multe suspiciuni, dar ne-a învăţat şi lucruri nebănuite în materie de sex. Iată care sunt cele mai intrigante nouă lecţii de sex…
… primite în anul 2009, după cum relevă foxnews.com.

1. Sexul miroase distinctTranspiraţia unui bărbat miroase altfel în timpul unei partide de sex. Femeile percep conştient această diferenţă de miros a bărbatului, potrivit unui studiu.

 2. Retragerea penisului înainte de ejaculare vă protejează

Potrivit unor cercetători, retragerea penisului înainte de ejaculare este o metodă contraceptivă aproape la fel de eficientă ca şi utilizarea prezervativului. În timp ce prezervativele au o rată de eşec de 17 procente, coitus interruptus a strâns numai 18 procente rată de eşec.

3. Uneori joaca copiilor este sexuală

25% dintre copiii cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani, cu situaţie financiară precară, au raportat că au făcut sex. Vârsta media a debutului sexual în acest grup a fost 12.77.

4. Penisul poate fi mărit cu până la 2.5 cm

S-a inventat un instrument care reuşeşte, prin tragere graduală, să alungească penisul cu 2.5 cm.

5. Vârsta determină apariţia cancerului de prostată, nu activitatea sexuală

Un bărbat de 20 sau 30 de ani cu o activitate sexuală regulată are un risc mai mare de apariţie a cancerului la prostată decât un bărbat de 50 de ani cu o viaţă sexuală moderată. Riscul de cancer scade odată cu înaintarea în vârstă.

6. Control ginecologic o dată la 3 ani, nu o dată pe an

Potrivit unor cercetări, femeile pot face primul test papanicolaus la vârsta de 21 de ani, urmând să meargă pentru control în cabinetele de ginecologie o dată la trei ani, dacă rezultatele celor mai recente analizele sunt normale.

7. Abstinenţa sexuală, percepută altfel de bărbaţi şi femei

Potrivit unui studiu, femeile care se abţin de la sex, o fac în mod impulsiv, din dorinţa de a găsi bărbatul potrivit. Bărbaţii se abţin, în general, de la sex pentru a-şi demonstra că sunt capabili de acest lucru.

8. Bărbaţii şi femeile au păreri diferite despre infidelitate

Bărbaţii se simt mai vinovaţi decât femeile în ceea ce priveşte infidelitatea sexuală. Femeile, în schimb, au conştiinţa mai încărcată decât bărbaţii în cazul aventurilor emoţionale.

Foto:
Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!