La ce sunt bune prietenele

De Corina Buhagiar pe

– Intai e o anumita afinitate care se „simte”. Aveti o preocupare comuna, va plac aceleasi lucruri sau radeti la aceleasi glume…

– Simti ca poti sa discuti cu ea orice si ea CHIAR te asculta.

– Isi imparte cu tine ultimul biscuite si mancati intotdeauna impreuna cu placere.

– Te poti baza pe ea la nevoie. N-ai cum sa „provoci” o astfel de situatie, dar viata va avea grija sa va testeze.

– E alaturi de tine si cand ti-e greu, nu numai cand ti-e bine.

Evident ca toate acestea trebuie sa fie reciproce. Tu, la randul tau, trebuie sa fii dispusa sa ii oferi exact acelasi lucru. Iar in plus, sa respectati si…

Regulile nescrise ale prieteniei


1. Un secret ramane un secret! Greu de respectat intre femei, dar e o regula vitala. Ce-ati hotarat sa ramana intre voi, asa sa fie!

2. Cele trei defecte. Trebuie sa va tolerati reciproc minimum trei defecte. Nimeni nu e perfect, iar daca nu ii iei pe celalalti asa cum sunt ramai curand fara prieteni.

3. Tine-ti legatura. Chiar daca lucrati in locuri diferite, aveti grija sa va intalniti destul de des, ca prietenia voastra sa nu fie una… teoretica.

4. Evitati cearta. Intotdeauna se vor ivi situatii tensionate. E inevitabil. Dar e important sa puteti discuta cu intelepciune, fara cuvinte grele care deterioreaza grav relatia de prietenie.

5. Bani si sex. Sunt cele doua aspecte pe care mai bine le evitati. E mai sanatos pentru prietenia voastra sa nu va facti un obicei din a imprumuta bani una de la cealalta. Si nici sa nu flirtati cu iubitul celeilalte.

In rest, sa inceapa distractia!

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2