La ce sunt bune prietenele

De Corina Buhagiar, pe

Ti-ai facut deja planuri pentru 8 Martie? Sa nu ma intrebi acum „care 8 martie?”! Nu ma refer la singura zi din an in care iubitul tau spala vasele politistii te opresc ca sa-ti ofere o garoafa.
Ma refer la ziua in care lasi balta tot si „fugi” in oras cu prietenele tale! O sa-si faca griji iubitul? Lasa-l sa-si faca!

Daca ti-a pregatit cea mai frumoasa surpriza posibil, ceva la care visai de mult, in cazul acesta si doar in cazul acesta, merita sa-ti petreci seara cu el. Altfel, saruta-l dulce pentru flori, arunca-i un „nu stiu cand ma introc” si dispari intr-un taxi!

Fetele „tale”


Poate nici nu mai stii cum o cheama pe fata cu care te-ai facut „sora de sange” in copilarie. Gasca ta de fete din liceu nu mai e demult un grup unit care vrea sa schimbe lumea… Iar fetele cu care invatai in sesiune pana dimineata si petreceai, dupa sesiune tot asa, s-au risipit prin toate colturile lumii.

Dar trebuie sa fi ramas prietena cu cineva! E demonstrat stiintific ca prietenii de nadejde fac bine la sanatate.

Relatiile cu persoanele de sex opus au, orice ai face, un anumit grad de incertitudine, de nesiguranta. Sunt mai volatile. Insa o prietena adevarata e o oaza de stabilitate intr-o lume a schimbarilor.

O prietena o sa te iubeasca si daca vei avea cu 10 kg mai mult, si daca te vopsesti blonda sau faci o gafa la serviciu. S-ar putea sa te iubeasca chiar mai tare, gratie compasiunii.

Iar astfel de prietenii trebuie cultivate. Ar fi pacat sa se destrame din cauza neglijentei…


Cum recunosti o prietena de nadejde

Daca va stiti de mult, e clar. Dar daca abia v-ati cunoscut nu inseamna ca n-o poti adauga pe lista ta de prietene. Trebuie sa oferi oricui sansa sa devina „your best friend”. Daca inchizi lista, e posibil sa te trezesti la un moment dat cu ea goala!

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton