Ce jocuri erotice să încerci în funcţie de vârstă

De Raluca Cristea, pe

Se spune că fiecare vârstă are farmecul ei. Şi chiar aşa este. La fel şi viaţa sexuală, are farmecul ei la fiecare vârstă!
Încearcă jocuri erotice în funcţie de vârsta ta!

20 de ani

Adevăr sau provocare

Este un joc erotic potrivit pentru cuplurile care nu au experienţă sexuală, fie comună fie separat. Este perfect sa îţi cunoşti mai bine partenerul şi să scăpaţi împreună de inhibiţii. Pe rând, puneţi întrebări cu tentă sexuală, încercaţi un chestionar erotic sau un joc cu zaruri, ca şi cel din imagine! Cine nu vrea să răspundă la adevăr, trebuie să accepte o provocare!

Poker cu porunci

Cel mai sexy joc de poker este atunci când intervin sexul şi poruncile sexuale. Jucaţi poker îmbrăcaţi lejer sau doar în lenjerie intimă. Cel care pierde la joc trebuie să îi facă un favor sexual câştigătorului – striptease, o anumită poziţie sexuală, sex oral, tipuri de sărut

30 de ani

Cătuşe, sfori şi esarfe

Pentru acest joc erotic ai nevoie de cătuşe cu puf sau din material moale, sfori subţiri, eşarfe sau chiar o cravată. Alegeţi cine este ,,victima” şi cine ,,călăul” şi legaţi-vă de mâini sau, dacă vă place, şi de glezne. Apoi, lăsaţi-vă în voia dorinţelor partenerului. Cu cât te laşi mai mult pradă momentului, cu atât vei fi mai excitată!

Jucaţi roluri

Indiferent dacă aveţi sau nu fetişul costumării în timp ce faceţi sex, încercaţi şi acest joc erotic: pentru tine alege costumul de asistentă sexy, şcolăriţă obraznică, poliţistă, iar pentru el, un costum de militar, poliţist, doctor şi intraţi în pielea personajelor, supuse sau impunătoare.

40 de ani

Poveşti erotice

Poveştile erotice şi limbajul murdar (dirty talk) sunt excitante şi chiar amuzante. Inventaţi o poveste erotică sau povestiţi o fantezie sexuală proprie oricând: la telefon, împreună în maşină, prin sms sau email.  

Sex la telefon

Pe cât de vechi, pe atât de folosit, jocul erotic al sexului prin telefon are chiar adepţi convinşi, care îl folosesc de ani de zile drept condiment al vieţii lor sexuale. Este potrivit pentru vârsta matură, atunci când îţi poţi excita partenerul la telefon în momentele pe care le ştii potrivite şi cu tentaţiile care ştii deja că funcţionează. Asta nu înseamnă că nu poţi găsi tentaţii noi.

50 de ani

Masaj erotic

Este un joc erotic potrivit de fapt oricărei vârste, dar mai ales vârstei mature, când nu mai ai suficientă energie pentru tot felul de poziţii sexuale, nici răbdare să descoperi America, ca să zic aşa. Pentru masaj erotic, trebuie să ai la îndemână ulei pentru masaj, lumânări sau beţişoare parfumate, prosoape moi şi multă poftă de sex. Puteţi să schimbaţi poziţiile, alternând cererea şi oferta.

Momente sexy planificate

Când este la serviciu, trimite-i un mail erotic sau înainte să ajungă acasă, dă-i un mesaj indecent. Aşteaptă-l îmbrăcată cu lenjerie intimă elegantă, faceţi baie împreună, fă-i un masaj pe spate şi când ajungeţi în dormitor, sărută-l şi pune-i mâna între picioarele tale. În acelaşi timp, masează-i penisul.

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!