Jocuri erotice cu degetele care duc la sex anal

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 19:03

Dacă sexul anal te tentează, dar nu ai curajul să îl încerci încă, poţi începe cu aceste jocuri soft, cu degetele, care te obişnuiesc cu senzaţiile oferite de stimularea anală.
Jocurile cu degetele în zona anusului pot fi foarte plăcute, dar şi dureroase, atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Deci dacă vrei să obţii plăcere de pe urma lor, spune-i partenerului să te alinte cu mişcări blânde şi să folosească mult lubrifiant când vrea să îţi introducă degetele în anus, lucruri care sunt valabile şi invers. În acest caz, saliva nu este de ajuns.

Primul pas, sexul oral

Atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei, penetrarea anală, este posibilă şi plăcută doar când cel penetrat este complet exictat. Pentru asta, încercaţi sexul oral înaintea şi în timpul jocurilor erotice din zona anusului. Nimic nu este mai excitant de atât!
Abia când eşti foarte excitată, iubitul tău se poate îndrepta către zona anusului, dar cu blândeţe şi multă grijă la început. Şi invers – multor bărbaţi le plac atingerile în zona anală şi penetrarea superficială cu un deget!

Al doilea pas, masajul anusului

Pentru cineva care nu a mai încercat niciodată penetrarea anală, poate fi o surpriză neplăcută să se trezească dintr-o dată cu un deget în anus, oricât de mare ar fi excitaţia. Aşa că partenerul trebuie să încerce mai întâi un masaj uşor al zonei anale, cu un deget bine lubrifiat. În funcţie de senzaţiile pe care le oferă acest masaj, puteţi continua sau vă puteţi opri, urmând să reluaţi încercarea la următoarea partidă de sex.

Începe cu un singur deget

Poate că pare evident, dar în toiul unei partide excitante, poţi fi tentat să foloseşti mai multe degete, ceea ce e dureros pentru început. Începeţi cu degetul mic bine lubrifiat introdus cu blândeţe în anus.
Dacă el este cel penetrat, ţine palma în sus şi după ce introduci degetul îndoaie-l uşor ca şi cum ai chema pe cineva. Astfel stimulezi prostata, exact ceea ce îşi doresc bărbaţii când vor sex anal.
Nu uita că zona este foarte sensibilă, deci unghiile trebuie să fie scurte şi bine pilite. Pentru a evita accidentele, puteţi folosi mănuşi chirurgicale sau chiar un prezervativ.
Vezi şi 6 paşi pentru sex anal fără durere!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro