5 jocuri erotice cu testiculele iubitului

De Raluca Cristea, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 19:03

Din curiozitate sau din plăcere, te-ai gândit cum ar fi să încerci jocuri erotice cu testiculele lui? Multe femei chiar au un fetiş pentru ele.

Cu sau fără un fetiş pentru testiculele iubitului tău, mai jos ai 5 idei de jocuri erotice cu ele. Enjoy!

 

Săruturile potrivite

Ţine-i testiculele în palmă şi sărută-i linia de pe mijlocul scrotului, apoi urcă cu săruturile pe penis, până la capăt.

Jocul cu buzele

Unul din jocurile erotice după care bărbaţii sunt înnebuniţi (majoritatea au prins ideea din filmele porno) este cel în care tu îţi mişti limba cu mişcări sus-jos pe testicule, le prinzi între buze şi apeşi uşor.

Degetele magice

În timp ce îi stimulezi oral sau manual penisul, prinde-i testiculele cu mâna, ca şi cum ai vrea să le strangi uşor, dar fără să tragic în jos. Aşa amâni puţin ejacularea şi, dacă vrei ca sexul să mai dureze, poţi să încerci poziţii sexuale pentru ca sexul să dureze mai mult.

Cu ambele mâini

În timpul sexului oral, în acelaşi timp cu stimularea orală a penisului, ţine-i scrotul în mână şi, cu cealaltă mână, plimbă-ţi buricele degetelor pe el.

Accente sadomasochiste

Bineînţeles, sunt şi destul de mulţi bărbaţi pasionaţi de sexul cu bondaj şi chiar de sadomasochism. În timpul jocului erotic lor le place să le ciupeşti, să le apeşi uşor, să le muşti cu buzele (fără dinţi) sau să le masezi testiculele. Asta poate lăsa ceva urme pe bijuteriile lor, însă e parte din jocul erotic sadomasochist.


Evident, pentru că bărbatul este un norocos, de jocurile erotice de mai sus o să se bucure mai ales în timpul unei partide de sex oral. Dacă nu, ar trebuie să se mulţumească oricând cu nişte mângâieri bune în timpul preludiului.

Ce părere ai?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!