Cât de sexy eşti în ochii iubitului tău?

De Adina Radu, pe

Orice femeie vrea să se simtă bine în pielea ei, orice femeie vrea să fie iubită de partenerul ei. Tocmai din aceste cauze, unele dintre noi exagerăm cu produsele pe care le aplicăm pe piele sau atitudinea de tipă independentă. Uite ce îi atrage pe bărbaţi mai mult.
Cu farduri sau fără?
Bărbaţii nu sunt înnebuniţi după produsele de make-up, dar nici nu ar vrea să te vadă fără dacă nu ai un ten chiar de porţelan. Totuşi, evită să aplici multe straturi de farduri, ci optează pentru un look mai natural.
SMS-uri obraznice
O tipă deschisă la minte, care poate trimite un mesaj obraznic din când în când este sexy în ochii bărbaţilor. Totuşi, nu trebuie să exagerăm cu SMS-urile ori, mai bine zis, cu ce conţin ele.
În aceeaşi categorie intră şi imaginile sexy. Nu trebuie să fii dezbrăcată complet, ci doar să laşi sugestia că ai fi. Fii provocatoare.
Flirtează
Lor le mai plac femeile care ştiu să flirteze, dar nu şi cele care sunt de-a dreptul nesimţite, care spun totul verde în faţă.
Burtica
Chiar dacă noi ne vedem neatrăgătoare când punem un pic de burtică, se pare că lor le place cum arată. Acest lucru este legat de instinctul primar de reproducere din timpuri străvechi – cu cât o femeie are şolduri mai late sau burtica mai rotundă, cu atât este mai fertilă.
Eşti isteaţă?
Cu atât mai bine. Un bărbat este atras de o femei e care îi poate răspunde inteligent la orice ar spune. Totuşi, nu trebuie să fii în permanenţă în alertă, ci mai poţi lăsa să scape şi câte un „porumbel”, li se pare adorabil.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!