Sex: Cum aduci tabuurile sexuale în patul vostru?

De Adina Radu, pe Ultimul update Miercuri, 23 martie 2022, 16:14

Ai început să cochetezi cu ideea bandajului sau poate a voyeurismului, însă nu ştii dacă şi iubitul tău va fi de acord cu asta. Nu lăsa baltă ideea doar de teamă că el nu va avea o reacţie pozitivă, ci iată câteva sfaturi care te vor ajuta să introduce în dormitorul vostru tabuuri sexuale:
Începe discuţia în afara dormitorului
Chiar dacă între cearceafuri se întâmplă totul, specialiştii sexologi te sfătuiesc să începi discuţia despre tabuurile sexuale în afara dormitorului. Astfel, nu pui la fel de multă presiune pe iubitul tău atunci când îl rogi să iasă din zona sa de confort pentru noi experienţe sexuale. Trebuie să staţi relaxaţi şi poate chiar să beţi un pahar împreună, pentru a scăpa şi de inhibiţii.
Nu monolog, ci dialog
Având în vedere că este vorba de sex, trebuie ca amândoi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă când luaţi o hotărâre atât de importantă ca aceasta. Ca să nu se simtă ameninţat, poţi începe discuţia cu câteva întrebări – ce curiozităţi sexuale a avut dintotdeauna, dar nu a reuşit să le pună în practică, ce fantezii ar vrea să încercaţi şi aşa mai departe. În loc să începi cu nevoile tale, implică-l şi pe el în discuţie, apoi spune-i ce ai nevoie sau vrei să încerci.

Stabiliţi înainte ce şi cum faceţi
Ajută foarte mult să discutaţi în avans ce aveţi de gând să faceţi şi cum va decurge totul, astfel ştiţi sigur cât de mult veţi împinge limitele. Chiar dacă îţi doreşti să încerci mult mai multe, nu e o idee bună să te grăbeşti şi să experimentezi totul într-o singură încercare. În plus, înainte să vă aruncaţi cu capul înainte, puteţi face o mică cercetare pe internet (filmele pornografice ajută destul de mult) şi astfel vă puteţi găsi şi inspiraţia.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!