6 semne că iubitul tău este nefericit cu tine

De Adina Radu, pe

Poate că nici el nu îşi dă seama că ceva nu merge atât de bine pe cât aţi vrea în relaţia voastră sau poate că nu ştie cum să îţi spună că nu este fericit cu tine. Totuşi, asta nu înseamnă că urmează să vă despărţiţi, ci că treceţi prin momente dificile, dar dacă reuşiţi să vă păstraţi calmul şi să comunicaţi onest, veţi putea trece împreună de hop. Cum îţi poţi da seama că este nefericit cu tine?

Îşi cumpără tot mai multe lucruri

Atunci când nu se mai simte la fel de bine în compania unei persoane, preferă să se înconjoare de cât mai multe obiecte care, poate la început, îi par de folos. Îşi cumpără telefon nou, o tabletă, poate o consolă de jocuri pe televizor şi aşa mai departe. Dacă nu face asta în mod normal, ar putea fi un semnal de alarmă că începe să valorifice mai mult bunurile materiale.

Nu mai are răbdare

Nimănui nu îi place să se certe cu iubitul sau iubita, dar într-o relaţie sănătoasă, deschisă, măcar partenerul are răbdare să asculte argumentele tale, chiar dacă este vorba de o discuţie pe care aţi mai avut-o şi în trecut. Asta poate însemna ori că evită cu orice preţ o dispută ori că nu îi mai pasă atât de mult încât să asculte ce ai de zis.

Nu mai încearcă nimic nou

Când sunteţi împreună faceţi mereu aceleaşi lucruri, mergeţi în aceleaşi locuri şi aşa mai departe. Pe de altă parte, când se vede cu prietenii săi, parcă este  cu totul altă persoană, care ar face orice, ar trece prin orice aventură. Asta se întâmplă nu doar pentru că se simte comod în rutina voastră, dar şi pentru că într-un fel se teme că ai putea refuza propunerile sale, iar acest lucru l-ar putea întrista şi mai tare. Aşa că de ce să-şi mai răcească gura?
Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!