Jocuri obraznice cu care să-ţi condimentezi viaţa din dormitor

Dacă simţi nevoia să aduci noutăţi în viaţa ta sexuală sau doar vrei să-ţi surprinzi plăcut partenerul, iată câteva „joculeţe” care îţi pot condimenta distracţiile din pat:
Strip-Pong
Pe o masă mai mare, aşezaţi şase căni la un capăt, iar voi staţi la celălalt capăt. Luaţi mai multe mingiuţe de ping-pong  pe care încercaţi apoi să le aruncaţi în căni, pe rând. Dacă unul nimereşte, celălalt trebuie să îşi dea jos un articol vestimentar.
Jocuri obraznice cu care să-ţi condimentezi viaţa din dormitor
„7 minute în Rai”
Sigur aţi văzut prin filmele americane cum se jucau adolescenţii „Învârte sticla” şi dacă aceleaşi două persoane se nimereau de mai multe ori, se sărutau timp de şapte minute. Ei bine şi voi puteţi face acelaşi lucru, dar mai… avansat. Setaţi alarma unui ceas să sune în şapte minute, timp în care faceţi o cursă al cărui final e orgasmul.
V-aţi ascunselea cu jucării
Ascunde prin case diferite obiecte cu care vă mai jucaţi în dormitor – cătuşe, un vibrator, un lubrifiant etc – iar pe parcurs ce iubitul le găseşte, folosiţi-vă de ele.
Jocuri obraznice cu care să-ţi condimentezi viaţa din dormitor
Oglindă-oglinjoară
Acest joc nu presupune existenţa unei oglinzi. Staţi dezbrăcaţi, faţă în faţă, şi imitaţi-vă mişcările. Sărută-l cum vrei tu să fii sărutată şi invers.
Cărţi de joc
Jocuri obraznice cu care să-ţi condimentezi viaţa din dormitor

Atribuiţi fiecărei suite dintr-un pachet de cărţi de joc o semnificaţie. De exemplu, inima roşie reprezintă sărutul, inima neagră un masaj, trefla stimulare manuală iar rombul sex oral, iar numerele de pe cărţile de joc reprezintă durata acţiunii. Trageţi câte o carte de joc pe rând şi procedaţi conform instrucţiunilor.
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!