Cum ştii dacă sunteţi compatibili sexual?

De Adina Radu pe

În filme, două personaje care se atrag sunt în 100% dintre cazuri compatibile din punct de vedere sexual. În realitate lucrurile nu stau deloc aşa. Ba chiar, este destul de greu să îţi găseşti ritmul cu partenerul tău, dacă reuşiţi până la urmă…
Compatibilitatea sexuală mereu a ridicat mereu semne de întrebare. În primul rând, dacă vrei să te poţi sincroniza cu iubitul tău, trebuie să te simţi confortabilă în propria piele.
În principal există trei tipuri de comportamente în dormitor:
1. Romantic. Persoanele de acest tip se lasă ademenite în pat cu vorbe frumoase, o cină gustoasă şi un vin delicios. De obicei preferă lenjeria din materiale foarte plăcute la atingere, jocuri de lumini şi lumânările parfumate.
2. Conservator. Atât femeile cât şi bărbaţii de acest tip sunt tradiţionali, încearcă lucruri noi cu greu.
3. Aventuros. Aventuroşii sunt foarte deschişi din punct de vedere sexual. Ar încerca orice poziţie în orice loc, noutatea îi excită foarte mult.
Două comportamente diferite, de exemplu un conservator şi un aventuros, vor ajunge la compatibilitate mult mai greu – fie conservatorul să încerce lucruri noi, fie aventurosul să mai lase de la el. Însă cel mai important lucru atunci când aduci două tipuri diferite în acelaşi pat este să ştii că sincronizarea este un proces, nu vine din prima. E ca şi cum ai face o excursie pentru a cunoaşte corpul celuilalt, pentru a-i învăţa ritmul, ce îi place şi ce nu.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro