6 idei cool de activități în cuplu pentru Valentine’s Day

De Adina Rosetti, pe Ultimul update Miercuri, 13 aprilie 2022, 12:44
Fie că îți place Valentine's Day sau nu, orice ocazie este potrivită pentru a celebra dragostea. Am pregătit 6 idei cool de activități în cuplu, de la cursuri de gătit și dans până la aplicații pentru smartphone.

Hai să gătim!   
Nu vă pricepeți să faceți altceva decât o banală omletă? Luna îndrăgostiților poate fi o ocazie perfectă pentru a vă rafina gusturile și talentele culinare. înscrieți-vă amândoi la cursuri de gătit și experimentați împreună gusturi, texturi și arome exotice, pe care apoi le puteți recrea în bucătăria proprie. La școala de gătit Societe Gourmet, de exemplu, se organizează atât cursuri tematice (Bretania Gurmandă, Nipon Detox, Beef Classics, India Magică), cât și sesiuni private de gătit.

Răsfăț la spa   
Cea mai bună metodă de a uita de griji este un weekend în care nu faceți altceva decât să vă relaxați și să încercați toate tipurile de spa: bazine cu apă dulce și sărată, piscină, jacuzzi, baie Kneipp, saună finlandeză, saună cu aburi, infrasaună, aromasaună, bazin de imersie totală după saună. Plus o atmosfera romantică cu trandafiri și șampanie în cameră. Încercați Danubius Health Spa Resort, care vă așteaptă în februarie cu pachete romantice ce vorbesc limba îndrăgostiților.

Învățați să dansați!    
Efectele benefice ale dansului asupra cuplului sunt cunoscute și se mențin pe perioade lungi de timp. Atunci când dansează, partenerii învață să coopereze și să aibă încredere unul în altul, să se asculte fără să fie nevoie de cuvinte, să funcționeze în tandem. Cursurile de dans sunt o adevărată terapie de cuplu, dar una… distractivă! Vă recomandăm studioul de dans Arthur Murray București, care a lansat recent gift-card-ul pentru lecții de dans. Vals, tango, rumba, swing, salsa, cha-cha sau merengue, nu trebuie decât să alegeți.

cuplu-dans
Totul despre arta iubirii
A iubi este o artă ce merită să fie studiată și aprofundată. Cei de Fundația Calea Victoriei au înțeles asta și organizează în luna februarie mai multe cursuri pe această temă: „Atelier de actorie – Dialoguri despre dragoste” (din 13 februarie), „Despre Iubire – Eveniment practic de reactivare a iubirii” (în 10 februarie) sau „[email protected] – Cum să fii fericit în casa ta” (din 18 februarie). Vă veți reîncărca bateriile sentimentale și veți învăța să iubiți mai frumos și autentic!

De citit împreună   
Dacă nu aveți chef de ieșit în sau din oraș, un ceai aromat și o carte bună rămân soluția perfectă. Iată câteva sugestii de cărți pe care puteți să vi le faceți cadou unul altuia sau să le citiți împreună: antologia cu cele mai frumoase fragmente de dragoste scrise de Isabel Allende („Dragoste”, Ed. Humanitas); o selecție a celor mai frumoase poeme de amor („111 cele mai frumoase poezii de dragoste din literatura română”, Ed. Nemira); volumul „Cum iubim” (Ed. Vellant), coordonat de Genevieve Feraru, cu texte despre iubire ale celor mai cunoscuți autori contemporani; splendidul volum ilustrat „Douăzeci de poeme de iubire și un cântec de disperare ” al poetului chilian Pablo Neruda, ediție bilingvă româno-spaniolă.

Cum iubim

Aplicații pentru relația perfectă   
Era o chestiune de timp până să apară și aplicațiile pentru viața de cuplu. Nu pentru găsirea unui partener, ci pentru „păstrarea” unuia. Avocado și Couple sunt un fel de mini-arhive ale relației, în care poți să păstrezi fotografii de cuplu organizate sub formă de timeline. Mai există Kindu sau Kouply, cu tot felul de găselnițe drăguțe (telefoane care vibrează în același timp, sugestii pentru petrecut seri romantice, calendare de întâlniri), sau, pentru cei cărora le plac joculețele sexy – Dirty Games Truth or Dare. Vouă care dintre ele vi se potrivește?

Foto: Hepta, PR

Citește și 9 semne că nu te va înșela niciodată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!