9 semne ca nu te va înșela niciodată

Un bărbat care își iubește partenera de viață nu se va gândi niciodată să o înșele. Chiar și așa, femeile se vor întreba mereu dacă bărbatul de lângă ele este loial.

Semne că nu te va înșela

Un bărbat care se simte apreciat, va simți că relația voastră este una puternică. Un mulțumesc sincer valorează mult.

  • Poți avea încredere în el

Dacă se ține de cuvânt de fiecară dată, veți avea o relație de durată. Încrederea și comunicarea stau la baza oricărei relații sănătoase.

  • Nu există secrete

Orice mic secret poate deveni o piedică în relația voastră. Știai că orice secret legat de finanțe duce la divorț? Orice discuție sinceră despre bani nu trebuie ocolită, ci înfruntată.

  • Îi știi trecutul

Știi totul despre viața lui înainte să te cunoască. Prin ce relații a trecut și ce experiențe a avut. Dacă a împărtășit aceste lucruri cu tine înseamnă că vrea să fie cu tine toată viața.

  • Petrece mult timp cu tine

Un bărbat care folosește cuvântul noi mai des decât folosește cuvântul eu, e unul de păstrat. Un partener de viață caută să fie mereu cu tine pentru că vrea să construiască alături de tine.

  • Nu există foste care să îl caute

Un bărbat care te vrea doar pe tine, a stins toate flăcările din relațiile anterioare. Nu a păstrat prietenia cu niciuna, nici măcar pe facebook.

  • Sunteți prieteni

Orice relație are la bază și prietenia. Dragostea nu se rezumă doar la dorințe carnale. Încrederea și respectul se dobândesc prin prietenie, nu prin relații fizice.

  • Sunteți intimi

O relație presupune și intimitate. Dacă săruturile, relațiile intime și îmbrățișările sunt foarte dese, nu ai de ce să îți faci griji. Orice atingere păstrează dragostea vie.

  • Nu există niciun subiect pe care să nu-l puteți aborda

Conversațiile nu au limite între voi doi. Discutați de la astronomie la gastronomie și nu vă e teamă să vă expuneți părerile. Un partener care nu se teme să-și expună temerile și părerile înseamnă că nu se simte judecat, ci înțeles.

Sursa foto 123rf

Citește și Gestul emoționant făcut de un cuplu după ce a primit comanda cu întârziere la restaurant

Citește și Cupluri de celebrități care se căsătoresc în 2017

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Relaţii
Vă recomandăm: