7 idei sexy pentru toamnă

De Raluca Cristea, pe

A venit toamna! Peste tot culori pământii şi au cam scăzut temperaturile. Nu trebuie să scadă şi pofta de sex. Dimpotrivă, poate chiar să crească!

Încearcă 7 idei sexy pentru cuplu numai bune de pus în practică toamna!


Noaptea luaţi o pătură şi plecaţi cu maşina
undeva la marginea oraşului sau într-un loc nepopulat. Faceţi sex pe maşină, în lumina lunii. Aerul răcoros pe corpurile voastre fierbinţi vă aduce poate cea mai inedită partidă de sex. Cea mai bună poziţie sexuală este când tu stai pe capota maşinii şi el în picioare în faţa ta.

Deschide geamul şi trezeşte-ţi iubitul cu ziarul şi o ceaşcă de cafea fierbinte. Spune-i că în dimineaţa asta este răsfăţat regeşte şi poate să rămână în pat oricât vrea. Cu siguranţă te va trage înapoi în pat lângă el.

Micul dejun în pat este o idee la fel de bună. Trezeşte-te înaintea lui şi pregăteşte ceva rapid, hrănitor şi gustos: omletă cu legume, cereale cu lapte, sandwichuri calde, suc de fructe. Este poate cel mai bun mod să începeţi ziua împreună: ceva bun, energizant şi multă dragoste de dimineaţă, sub cearşafuri.

Costumaţi-vă pentru Halloween (31 oct) şi păstraţi costumele ca să încercaţi unul dintre cele mai sexy jocuri erotice – să faci sex în pielea unui personaj (poliţist, asistentă, profesoară, şcolăriţă, doctor, etc.).

Uitaţi-vă la un film împreună dacă tot se micşorează ziua şi serile sunt tot mai răcoroase. Găseşte sau pune un film în care ştii că sunt şi scene de sex ( nu porno), ia o sticlă de vin şi două pahare şi găseşte-ţi un loc confortabil la el în braţe.

Aduci toamna şi în aşternuturi dacă le schimbi pe cele subţiri, de vară, cu cele mai grosuţe, fine, din mătase sau satin. Alege culori de maro, beige, auriu, portocaliu şi chiar decorează-ţi dormitorul cu flori de câmp sau obiecte decorative în culorile toamnei.

Lasă-i un mesaj iubitului pe tv sau pe telecomandă în care să scrie: ,, Mai bine aprinde-mă pe mine!”

Sunt curioasă, care dintre idei ţi se pare cea mai tentantă sau cel mai uşor de pus în practică? Ai încercat deja una dintre ele? Dacă da, cum a fost?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!