Te-ai împăcat cu fostul iubit? Vezi 5 greşeli pe care le poţi face

De Adina Radu pe

Nu există o reţetă pentru relaţia perfectă. Aşa cum nu există oameni perfecţi, aşa nu vor exista nici cupluri desăvârşite. Totuşi, sunt unele lucruri pe care le poţi face pentru a avea o viaţă în doi mai fericită şi împlinită, mai ales dacă aţi trecut deja printr-o despărţire şi acum vreţi să luaţi lucrurile de la capăt:

Problema iniţială

V-aţi despărţit prima oară dintr-un anumit motiv, iar după ce vă împăcaţi este foarte posibil să aveţi în continuare aceleaşi probleme, dacă nu reuşiţi să le rezolvaţi încă de la început. Mai întâi trebuie să aflaţi care este motivul ce a stat la rădăcina discuţiilor voastre şi care până la urmă a dus la despărţire, iar apoi puteţi deja să găsiţi soluţii ca istoria să nu se mai repete.

Nu mai există încredere

Cine a fost cel care a iniţiat despărţirea prima oară? Dacă ai fost tu aceea, el mai poate avea încredere că tu nu îl vei părăsi din nou? Cum îi poţi recâştiga încrederea, cum îi poţi arăta că nu se va mai întâmpla acelaşi lucru? Trebuie să găsiţi răspunsuri la aceste întrebări şi să fiţi disponibili emoţional, sinceri şi înţelegători pentru a putea trece împreună peste acest hop.

Ceri prea multe din partea lui

Cu cât îi ceri mai multe, cu atât se va închide în sine ori vă veţi certa mai mult. Dacă el nu este încă disponibil emoţional pentru a avansa relaţia cu tine, nu îl forţa să facă acest lucru, pentru că nu duce la nimic bun, ci mai degrabă tu te vei frustra şi el se va simţi deprimat pentru că nu reuşeşte să-ţi ofere ce îţi doreşti.
Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2