8 greşeli pe care le poţi face când vrei să fii sexy

De Raluca Cristea, pe

Este logic să vrei să arăţi cât mai bine. Mai întâi pentru tine, apoi, pentru bărbatul pe care îl placi. Uneori însă, chiar fără să iţi dai seama, poţi exagera.
Află care sunt cele 10 greşeli pe care le poţi face atunci când vrei să fii sexy!

Să foloseşti greşit produse de make-up

Adică, să foloseşti rujuri sau farduri stridente, glosuri cu gust ciudat, rimel care aduce efectul de gene încărcate, mult fard de obraz. Ca şi regulă, ţine cont că bărbaţii preferă tenul curat, dar nu neapărat cu fond de ten, ochii fardaţi discret şi buzele fără nuanţe de roz din acela Barbie sau glosuri care poţi să juri că sunt lipici.

Să porţi haine vulgare

Nu uita că ,,less is more”. Trebuie să lasi loc de mister, să vrea să te dezbrace, nu să apari în faţa lui aproape dezbrăcată. Ideal este să fii sexy prin atitudine şi mai puţin prin haine. Evită decolteurile adânci, rochiile/fustele prea scurte sau prea mulate, hainele în culori stridente sau dintr-un cod vestimentar nepotrivit momentului (la serviciu, petrecere, plimbare, excursie, etc.)

Să iţi pui unghii false

Nu mă refer la cele scurte sau medii din gel, care imita bine unghia naturală. Ma refer la cele din plastic sau din gel gros, mai ales atunci cand se cunoaşte unghia din gel. Deşi ţi se pare sexy să ai unghii lungi, bărbaţii sunt atenţi la unghiile tale şi observă imediat cum ai încercat să ,,păcăleşti”. În plus, unghiile acelea lungi de tot sunt dizgraţioase şi te pun într-o postură jenantă când nu poţi să apuci ceva cu ele.

Bronz în exces

Cum să îi placă unui bărbat pielea aceea maronie, sau mai rau, maroniu portocalie, de parcă te-ai îmbrăcat în ciocolată sau te-ai frecat cu piure de morcovi? Ca să nu mai vorbim de autobronzantul care, dacă nu te bronzează cu pete, poate murdări ,,tot ce intâlneşte în cale”, inclusiv hainele iubitului.

Să porţi haine grosolane sau care duc cu gândul la meserii de bărbaţi

Şi aici mă refer la pantaloni prea largi sau cu turul lăsat (deşi se pare că vara asta au fost un ,,must”), tricouri prea largi, salopete, blugi cu aspect neîngrijit, vestimentaţie de genul pantofi fără toc cu blugi şi sacou sau cu costum, etc.

Să te răsfeţi exagerat

Înseamnă că nu trebuie să te agăţi de el şi să îi spui cât îţi place să te plimbi cu el prin magazine. Tot răsfăţ exagerat este şi atunci când te pisiceşti ca un copil şi îl strigi cu tot felul de apelative care îl reduc la dimensiunea unei creaturi mici. Să nu crezi că o să fii mai atrăgătoare dacă vrei să îi dai la cina supică şi fripturică, apoi să îl întrebi dacă vrea ciocolăţică.

Să iţi faci griji inutile pe care i le expui amănunţit

Crezând că te poate ajuta cu o reacţie, o replică, îi expui nemulţumirile despre nu ştiu ce rochie care nu stă cum trebuie, despre părul care nu te ascultă şi aşa mai departe. Crezi că el te poate ajuta cu ceva? Nu. Sau că îi place să vadă că nu ai încredere în tine? Nu.

Să te superi când îţi face sugestii

Eşti convinsă că arăţi foarte bine, însă el iţi sugerează să iţi prinzi părul într-un anumit fel sau să îţi iei o altă rochie. Dacă te îmbufnezi şi nu îl asculţi, nu doar va şti că n-ai încredere în gusturile lui sau se va simţi neglijat, dar şi tu vei avea apoi remuşcări şi vei ajunge să crezi că într-adevăr, ai fi putut să arăţi mai bine.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!