Gesturi feminine pe care bărbaţii le adoră

De Stela Moisescu, pe

Te apreciază pentru că te uiţi cu el la meciuri, dar nu ar vrea să-i semeni câtuşi de puţin. Dimpotrivă, este fermecat de feminitatea ta! Motivul? Cu cât eşti tu mai feminină…
… cu atât se simte el mai bărbat.

Nu ar vrea să ia parte la obiceiurile tale feminine, cum ar fi mersul la coafor, dar îl captivezi fără să îţi dai seama cu gesturi feminine pe care tot încerci să le cenzurezi.

Iată care sunt acele gesturi feminine pe care bărbaţii le consideră adorabile ori seducătoare, deşi nu ar recunoaşte-o în faţa iubitei!

1. Când te aranjezi

Deşi se vaită că trebuie să te aştepte, este fascinat de concentrarea cu care îţi realizezi machiajul şi excesul de zel pe care îl ai în asortarea pieselor vestimentare. Mai mult, se simte măgulit atunci când îi ceri şi lui părerea cu privire la look-ul tău. Totuşi, îi scade subit interesul pentru tine, dacă întârzii la locul de întâlnire pe motiv că părul tău a fost neascultător.

2. Când îţi aşezi capul pe umărul lui

Bărbaţii se topesc atunci când ai gesturi feminine şi tandre, indiferent că se petrec în public sau în privat. Dacă îţi aşezi capul pe umărul lui când sunteţi la cinema sau te cuibăreşti la pieptul lui când este frig afară vei părea vulnerabilă… dar într-un sens bun! Aşa că nu e cazul să îţi cenzurezi gesturile de afecţiune ocazionale, pe motiv că bărbaţii se sufocă uşor.  

3. Când îl loveşti şi te aştepţi să îl doară

Aproape în orice cuplu se petrece următorul joc: ea îl loveşte pe el în joacă, el nu simte nimic; ea se enervează şi îşi foloseşte toată forţa, dar el tot nu simte nimic. În acel moment ea se miră şi îl face mincinos. Tot acest joc îl amuză teribil.

4. Când îl rogi ceva cu ardoare

Bărbaţii nu vor stărui cu rugăminţile, ca să nu pară slabi. Dacă tu eşti cea care îl priveşte cu ochii mari şi îi adresează rugăminţi fierbinţi, fii sigură că îi gâdili orgoliul şi că va accepta orice i-ai propune. Deşi normal ar fi să cedeze în faţa argumentelor tale logice, uneori preferă să vadă că totul este la cheremul lui. Lasă-l din când în când să se simtă aşa, fără să renunţi însă la atitudinea ta matură şi determinată!

Citeşte alte patru gesturi feminine pe următoarea pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!